streda 18. marca 2015

Zanussi zwq 61215 wa

Rozmerovo aj cenovo výhodná. Unikátna technológia Fuzzy Logic po zadaní . Dizajn skrine: voľne stojace, Systém vkladania: Vrchné plnenie, Farba: biela. Kapacita bubna: kg, Maximálne otáčky odstreďovania: . Unsubscribe from Miroslav. Zabalení pračka, jak přišla.


Pračky s horním plněním bývají někdy podceňované. V naší recenzi to zaručeně . Uvazujem nad kupou tejto pracky, chcem vediet ako ste spokojne tie co mate tuto pracku alebo . Táto práčka má vrchné plnenie a veľmi dobré . Nekupujte, najprv pozrite hodnotenia a testy v kategórii Práčky. Vrchem plněná pračka Zanussi s množstevní automatikou, odloženým startem a velkým LCD displejem. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Redakcia portálu nakupnyporadca.


Páčil sa Vám tento článok? Dostupnosť: ihneď k odberu. Vhodná je především pro méně náročné uživatele, mezi které . Barva ovládacího panelu BíláBarva BíláMax. Materiál nádrže CarboranTechnologie praní standardníFunkcevýběr otáček,.


Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Hledáte návod k pračce s horním plněním značky ZANUSSI ? Návody a příručky pro pračky Zanussi. Olvass valódi vásárlói véleményeket, és találd meg a legjobb árat az online boltok teljes kínálatából. Ročná spotreba energie (kWh): 174.


Hlučnosť pri praní podľa IEC 704-(dB(A)): 58.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky