štvrtok 5. marca 2015

Podnosy pod taniere

BEVILJA podnos , viacfarebný, vzorovaný. Ebro - Tanier dezertný cm. Klasický tanier príjemného tvaru z rady Ebro, vyrobený z opálového skla. Priemer najväčšieho taniera je 2cm.


Elegantný etažér je vyrobený z porcelánu a ocele s tromi poschodiami.

Súprava klubových tanierov Samba, Nachtmann. Podnos vhodný na servírovanie alebo . Stojany, podnosy , taniere. Pasabahce servírovací tanier Generation 2cm. Najpredávanejšie produkty v tejto kategórii Servírovacie taniere a podnosy. Servírovací tanier Passion z bieleho hotelového porcelánu, ideálny na originálne.


Oživte Váš stôl sklenenými podnosy a bufetovým stojany.

Objavte podnosy a tácky, na ktoré sa zmestí celá hostina. Praktické podnosy na nápoje ale aj podnos na tortu do každej domácnosti. Misky, tácky, taniere a podnosy.


Dodáváme tyto varianty: cmcmcm. Ekologické taniere a podnosy. Ponuka tanierov a podnosov z ekologických materálov. Taniere a príbory na pizzu, pre pizzérie. Pizza porcelánové taniere a príbory, gastrozariadenie.


Dekorovací podnos DELÍCIA 36xcm. Vyrobená z prvotriedneho odolného plastu, taniere sú vhodné do umývačky, rozkladaciu stredovú tyč v umývačke . Chladiaci podnos s poklopom DELÍCIA 36x18cmcm. Vážení zákazníci, z dôvodu čerpania dovoleniek bude fungovať expedícia tovaru v obmedzenom režime až do 31. Tmavomodrý keramický okrúhly podnos Present Time Nimble.


Porcelánová séria Vario: - Vyrobená z kvalitného tvrdého porcelánu - Krásna . Korytá, podnosy a taniere.

Bolo nájdených: produktov . Hľadáte praktické podnosy a tácky do Vašej kuchyne? Tanier Diamond s priemerom 33cm je vhodný na prezentáciu a servírovánie pokrmov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky