piatok 13. marca 2015

Napinak na topanky

Jemne rozšíri topánky a udržuje ich tvar. Klasický napinák obuvi, ktorý roztiahne a napne vašu obuv a dokonale ju tak prispôsobí. Drevený napinák obuvi, sada ks. Rozťahovák na topánky , pár.


Vhodný pro obuv s úzkou i širokou špičkou.

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Od ušľachtilého dreva cez kov a plast až po penové napináky. Riešenie pre každú topánku. BIG Chrániče na detskú obuv. K dostaniu v dvoch farebných variantoch - v čiernej a červenej. Napinák na vysoké topánky , dlhý cca.


Mnoho dnešných obuvníkov vám potvrdí, že dnešné topánky už nie sú to, čo bývali.

Napínák pružinový pánský. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý . OMSORG Kopyto do topánok, veľké, pár IKEA Pomáha. Prejsť na Skrinky na topánky. Zvyšujú tvarovú stabilitu kožených topánok. S pomôckou na ľahké nasúvanie a gombíkom v. Cédrové drevo vydáva príjemnú vôňu a dobre absorbuje vlhkosť.


Sada napínačov na topánky z cédrového dreva Premier Housewares Lotus Wood. Aj praktické doplnky môžu vyzerať skvele. Slúži na udržanie správneho tvaru čižiem. Je zvlášť vhodný pre posezónne uloženie tejto obuvi.


Víte, co to jsou napínáky ? Na první otázku odpoví mužů „ ano“. S tou druhou už je to horší. Možná proto, že jim v zápětí .

Blažek je významnou českou značkou ponúkajúci spoločenské i voľnočasové pánske odevy a doplnky. Pracovné odevy Ľubica napínaky na obuv . Anatomicky tvarovaný napínák z německého bukového dřeva. Možnost regulace dle délky obuvi.


Přírodní dřevo - podporuje vyschnutí obuvi, vyhlazuje kůži bot. Odborníci odporúčajú dať obuv po vyzutí na napináky adekvátnej veľkosti. Na výber máme rôzne typy podľa tvaru topánky. Vďaka Contour Flex Pointed Vaše topánky nadobudnú nový rozmer! S pevnou plastovou rukoväťou.


Po vyzutí obuv napnite na napináky zodpovedajúcej veľkosti, aby si udržala tvar. Používaním nedostatočne vysušenej obuvi dochádza k nadmernému .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky