piatok 13. marca 2015

Bedničky na zeleninu

Prepravka na zeleninu 15kg. Zvoľte si čas závozu debničky vyberte si z ponuky našich termínov doručenia. Objednajte si debničku už hodín pred doručením!


Dakedy davno sa dali zobrat take mensie cierne plastove aj z Billy a aj . Vyberte si tovar od farmárov. Ak máte záhradku, viete, že debničiek nie je nikdy dosť.

Pridať do nákupného zoznamu. Najpoužívanejšia prepravka na uskladnenie a prepravu ovocia a zeleniny. Rozmer prepravky: 1x 1x cm.


Stohovateľná plastová prepravka na ovocie, zeleninu s nosnosťou kg. Farba podľa aktuálnych zásob. Hmotnosť prepravky - kg. Tradičná zeleninárska prepravka je dlhoročne používanou prepravkou primárne na uskladnenie a prepravu ovocia a zeleniny.


Tento úspešný produkt je . Nákup bez rizika: dní na vrátenie.

Klasická plastová přepravka na ovoce a zeleninu , nosnost kg. Vhodná i na jiné předměty. Přepravky stále skladem k okamžitému odběru, odeslání.


Bednička za najlepšie ceny na predaj a kúpu. Zvyčajná farba: zelená, čierna. Bedňa na ovocie a zeleninu S reg. Popis: Bedna na ovocie a zeleninu S reg.


Prohlédněte si cenové nabídky na Přepravka na ovoce a zeleninu 15kg od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Přidat do nákupního seznamu. Plastová prepravka na ovocie a zeleninu.


Rozměr přepravky: 1x 1x cm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky