pondelok 23. marca 2015

Pákový lis na citrusy

V katalógu nemáme podrobnejšie informácie Lis na citrusy pákový. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Praktický odšťavovač na citrusy Profi.


Doprajte si čerstvé ovocné šťavy každý deň. Prístroj je vyrobený v kovovom masívnom prevedení a je vysoko stabilný pre .

Cilio profesionální pákový lis na citrusy. Dopřejte si čerstvé ovocné . Lis na citrusy manuálny – mechanický, ručný pákový citrusovač, nerezová oceľ, vysoká výťažnosť, na citrusy, granátové jablká, robustný stojan z chrómovej . Přístroj je vyroben v kovovém masivním provedení a je vysoce stabilní pro . Lis na citrusy manuální mechanický, ruční pákový citrusovač, nerezová ocel, vysoká výtěžnost, na citrusy, granátová jablka, robustní stojan z chromové oceli, . Pákový Lis na citrusy , měděný - Cilio. Rozměry cca 40cm na výšku x 28.

Popis a parametre produktu. Profesionální lis na citrusy pro domácí použití z pochromované oceli. Vyzkoušejte vynikající lisy na citrusy , které promění z citronu, pomeranče či grepu. Masivní lis je stabilní také díky přísavkám na podstavci, které upevní . Elektrický pákový citrusovač v nerezovém provedení. Své zkušenosti s pákovým lisem na citrusy Ernesto z Lidlu . Lisový odšťavovač TriJuicer od spoločnosti Klarstein poskytuje čerstvo vylisované šťavy a každý deň pripraví nový chuťový zážitok z citrusových plodov.


V naší nabídce najdete pákové lisy na citrusy , díky kterým si snadno připravíte výbornou citrusovou šťávu plnou. Xlever Citrus Press - použitý. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Doba dodání (od obdržení platby). Poštou (váha kg) nebo osobní převzetí v Praze.


Prodám nerezový pákový lis na citrusy. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lis na citrusy. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Ručný mechanický lis na citrusy s pákovým ramenom v celonerozovom prevedení.

Celokovové prevedenie citrusovača pôsobí veľmi robustne a môže okrem . Ruční mechanický lis na citrusy s pákovým ramenem v celonerozovém provedení. Kupte lis na citrusy a vymačkejte si čerstvou šťávu z pomeranče a jiných citrusů. Vám pomůže snadno získat šťávu z citrónů nebo .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky