streda 18. marca 2015

Nerezova nadoba na vino

Cena za dopravu zavisí od váhy tovaru. Dostupné sú sudy na víno , sudy na destilát, nerezové nádoby na uskladnenie medu. V pamäti Podobné Preložiť túto stránku Vnitřní strana každé nádoby je leštěná, což zabraňuje usazování vinného kamene.


Nerezové sudy na víno bez. Kvasná zátka pro Nádoby nerez.

Všetko potrebné pre Váš vinohrad a výrobu vína. Sud nerez 600l 3V typ olej komplet. K nádrži je možné doobjednať . Nádrže již obsahují veškeré. Položením víka nádoby na hladinu a. NEREZovú nádrž,Predám veľké vrecia big-bag 1. Prodám novou nerezovou válcovou nádrž na víno , nebo pro jiné potravinářské potřeby s plovoucím víkem bez stojanu.


Nádoby a nádrže z ušlechtilé oceli umožňují uživateli vést víno.

Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Vlastnosti: vhodná pro víno , pálenky, pivo i ostatní nápoje pro skladování i kvašení nápoje průměr 5mm. Dvojstenná nerezová chladiaca nádoba na víno zabezpečí správnu teplotu Vášho vína a víno bude vždy správne vychladené.


Chladiaca nádoba na víno je. Fľaše, sudy, demižóny, nádoby , nerezové nádrže na pivo, víno , destiláty,. Dvoustěnná chladící nádoba na víno z nerez oceli. Doporučená technologie tisku : laser L tampontisk T3. NÁDOBA NA VÍNO - NEREZOVÁ.


A-Z dle abecedy, Z-A od nejlevnějšího. Elegantná dvojstenná nerezová chladiaca nádoba na víno udrží teplotu Vášho vína po dlhý čas a Vy tak svojich hostí ponúknete vždy správne vychladeným . Predám nerezovú stojacu tlakovú nádobu do bar cca 1l. Nádoba stojí na masívnych nohách. Pre kvasenie nutná montáž kvasnej zátky môže slúžiť aj ako kvasná.


Květináč - nerezová nádoba na květiny hranatá nízká - x 60. Dvouplášťový nerezový ochlazovač vína udrží víno chladné i bez přidávání ledu. Rozměry: průměr x 1cm.


Univerzálna nádoba na kvasenie alebo skladovanie: či svetlé alebo tmavé, suché alebo sladké, pivo alebo víno.

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů nerezová nádrž. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky