utorok 3. marca 2015

Sklenena karafa na vodu

Elegantní skleněné provedení, hodící se do každé moderní kuchyně. Harmonizačná karafa na vodu Orgonit ViaHuman l modrá. Vhodné na prípravu čaju a nápojov zalievaných vriacou vodou aj na prípravu vriacej vody.


Skleněné karafy na vodu z varného skla, skleněné karafy z bezolovnatého křišťálového skla či z dvoustěnného varného skla. Sklenená karafa by nemala chýbať na žiadnom prestretom stole.

Kvalitní skleněné karafy z křišťálového skla. Karafy na víno, karafy na vodu , karafy na lihoviny. Posledních pár kusů za tuto cenu!


Skleněná karafa by neměla chybět na žádném prostřeném stole. Můžete jí použít jak na víno, tak na vodu či domácí limonády. Není nic ekologičtějšího, než pít vodu z kohoutku třeba s lahodným a čerstvým citronem a ledem.


Karafa na vodu se skleněnou zátkou. Tato stylová skleněná karafa je nejen ozdobou, ale díky zabudovanému sítku lze do vody přidat kostky ledu, mátu, citron a další přísady, aniž bychom riskovali, .

Stylová univerzální skleněná karafa na víno nebo vodu. Skvělý design a kombinace skla a . Karafu na vodu a nápoje oceníte každý deň pri servírovaní rôznych nápojov. Elegantný sklenený dizajn založený na jednoduchosti a funkčnosti. Pols Potten Modrý skleněný džbán Hole.


Blomus Chladící karafa na vodu 2l ACQUACOOL. XD Design, Hyta, karafa na vodu , 500ml, tyrkysová. Zariaďte si kuchyňu tak, aby bola konečne kompletná. Sklenené džbány na limonády, karafy na biele a červené víno, fľaše s vrchnákom na šťavu, ocot a olej. K dispozícii s uzáverom, vrchnákom, viečkom i bez.


Táto karafa slúži na štýlové servírovanie vody. U nás naleznete jednoduché skleněné karafy na vodu i designově propracovanější karafy na whisky. Vybírejte skleněné nádobí na stránkách Vetroshop. Vynikajúca pomôcka napríklad pre rozlievané víno alebo vodu. Od: 44€ Bez DPH: €. Zjistěte, které produkty v kategorii Džbány, karafy a dekantéry jsou.


Trendová l sklenená karafa na vodu so silikónovým vrchnákom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky