štvrtok 19. marca 2015

Mraziaci box na zmrzlinu

Konzervátor zmrzliny 3l. Vnútorné rozmery 890x510x6mm. Konštrukcia zmrzlinových pultov a vitrín ISA je riešená pre prezentáciu a uchovanie zmrzliny s cieľom zachovať jej estetické, fyzikálne a senzorické vlastnosti. Mraziaca doska na zmrzlinu , FEBE.


Vozík s mraziacou doskou na zmrzlinu , ATENA. Je potrebné jej trochu pomôcť.

Predaje zmrzliny Prima výrazne zvýši z diaľky viditeľné predajné miesto, plný mraziaci box či atraktívny vzhľad . VITRINA je na vydaj 8-druhov zmrzliny a dalšich vaničiek j. Predam zmrzlinovy box ma cca 4-rokov. Predám Box na zmrzlinu , pužívaný, plne funkčný. Internetový obchod s profesionálnym chladiacim a mraziacim zariadením.


Predaj chladiacej a mraziacej techniky pre živnostenské účely. Kategória pre pultové mrazničky. Chladící a mrazící zmrzlinové vitríny – stolní a kombinované.


KOĽAJNICE NA MRAZNIČKU NA ZMRZLINU AICI -L.

To preto, aby zmrzlina nestrácala svoju chuť a farbu. V 20-tych rokoch však komerčné mraziace boxy umožnili masovú výrobu, . Vonku bol totiž mraziaci box so zmrzlinou, ktorej sa prejedol. Tatranci sa obávajú medveďov – stravu cítia na kilometre, jeden miluje zmrzlinu. Predám mraziaci box vo veľmi dobrom stave,málo používaný-zrušenie predajne.


Pozrite si našu ponuku EC MOBILUX - Trojkolka s boxom na zmrzlinu z našich. Chladiaci box na zmrzlinu. Vytváranie ľadu a zmrzliny 5. Diagnostika problémov 6-7. Nabízíme Vám možnost nákupu, odkupu a pronájmu zmrzlinových strojů. Zmrzlinový box do predajne.


Produkty Reštaurácie Na rovinu. Sprievodca elegantným oblizovaním zmrzliny. Ktorá naša zmrzlina sa hodí práve k tebe?


Vám hodit chladící taška, kde uschováte pití, jídlo či zmrzlinu v chladu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky