utorok 31. marca 2015

Umely bambus na plot

Umelá trstina COLORADO 5m x 5m, prírodná farba. V našej ponuke nájdete umelý bambus vo vysokej kvalite. Nahradzuje prírodné bambusové tieniace ploty a tiež splýva s prírodou. Na rozdiel od prírodného bambusového materiálu je plot trvanlivý,.


Plot je dodávaný v rolkách s dĺžkou 3m.

Imitace plotové bambusové. Bambusový plot plasticane, alebo ináč umelý bambusový plot , Vám ponúkame. Bambusové pletivo - plasticane OVAL, plasticane - farby, Bambusovy plot.


Umělý bambusový plot je dodáván v rolích s výškou od 1m až po 2m a délkou 3m. Tento jednoduchý plot je imitací skutečného bambusového plotu. Ak uvažujete o kúpe „trstiny“, aby ste zakryli plot , ponúkame vám novinku, ktorá môže ľahko reprezentovať prírodnú trstinu. BAMBOO MAT - DG, výška role - m.

Jaká je jejich životnost a jestli se na nich dají pěstovat pnoucí živé ploty. Asi bychom raději pořídili spíš ty rohože z bambusu než z rákosu. Nečekejte roky na to, než Vám vyroste opravdový živý plot a ukryje tak Vaši. Naše umělé živé ploty vypadají velice realisticky skoro až k nerozeznání od přírodního originálu.


Uvažujete-li o zakoupení rákosu, abyste si zastínili plot , nabízíme Vám novinku, která může přírodní rákos lehce zastoupit. Umělý rákos COLORADO 5m x 5m, přírodní barva - poškozené zboží. Jedná o rákos umělý , který je . Nacházíte se:Úvod Zahrada . Clona, bambusový plot z PVC, bambus – Tovar nedostupný do konca júna. Plastový bambusový plot prírodnej bambusovej farby 1 -nou tienivosťou na balkón, terasu alebo do záhrady. NILO PLUS 1m x 3m, zelená barva.


Nahrazuje přírodní bambusové stínění rohože. Jednotlivé lamely jsou spojeny nylonovými nosnými vlákny. Umělý plot je vyroben z tenkých syntetických latí, připomínajících bambus a vrbu.


Rákos a bambus , Levný plot.

Specializovaný e-shop na umělé živé ploty a stínící tkaniny. Dále nabízíme stínící tkaniny na ploty a umělý bambus v rolích. Umělý živý plot - novinka v oblasti zastínění plotů - a další sortiment.


Do bytu si daj umelý , vonku posaď živý. Alebo daj bambus , mozno dreveny plot vodorovne kladeny plny z palet. Popis Bambus v hnědém květináči,​ 1cm:Svěží a mladé stonky s hustým olistěním, v montážním květináči.


Textilní listy v různých . Prodáváme umělé živé ploty v rolích, na dřevěném rastru, nebo jako dílce 50x50cm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky