utorok 17. marca 2015

Pakovy lis na citrusy

Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cilio profesionální pákový lis na citrusy. Praktický odšťavňovač na citrusové plody Profi.


Dopřejte si čerstvé ovocné . Doprajte si čerstvé ovocné šťavy každý deň.

Prístroj je vyrobený v kovovom masívnom prevedení a je vysoko stabilný pre . Přístroj je vyroben v kovovém masivním provedení a je vysoce stabilní pro . Profesionální odšťavňovač na citrusy z nerezové oceli, v masivním provedení s vysokým leskem. Nálevka i lisovací kužel z nerezové oceli. Své zkušenosti s pákovým lisem na citrusy Ernesto z Lidlu . Lis na citrusy elektrický nerezový, 160W, integrovaná rukojeť, filtr na dužinu,.


Popis a parametre produktu. Barmanský odšťavovač na citrusy, barmanské potreby, barmanské príslušenstvo, zariadenie pre bary, shakery, lis na citrusy.

Lisový odšťavovač TriJuicer od spoločnosti Klarstein poskytuje čerstvo vylisované šťavy a každý deň pripraví nový chuťový zážitok z citrusových plodov. V naší nabídce najdete pákové lisy na citrusy , díky kterým si snadno připravíte výbornou citrusovou šťávu plnou. Xlever Citrus Press - použitý. Elektrický pákový citrusovač v nerezovém provedení.


Rozměry cca 40cm na výšku x 28. Pákový lis na citrusové plody Cilio v masivním nerezovém provedení, dopřejte si čerstvé ovocné šťávy každý den i u. Nerezový pákový lis na citrusy. Doručíme dňa: Ručný mechanický lis na citrusy s pákovým ramenom v celonerozovom prevedení. Doba dodání (od obdržení platby).


Poštou (váha kg) nebo osobní převzetí v Praze. Prodám nerezový pákový lis na citrusy. Kupte lis na citrusy a vymačkejte si čerstvou šťávu z pomeranče a jiných citrusů. Vám pomůže snadno získat šťávu z citrónů nebo . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Rýchlo a bez námahy dostanete z plodov .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky