štvrtok 5. marca 2015

Masivne skrine

Masívne najlacnejšie šatníkové skrine. DLR, GEORGIA GE šatníková skriňa , biela borovica andersen. Policová skriňa Camber C(dub sonoma). Skrine masívne , Skrine masívne.


Kvalitné skrine z masívneho dreva sú vždy v móde. Prečo sa rozhodnúť pre šatníkové skrine z masívneho dreva?

V ponuke sú skrine so zásuvkami i bez, v rôznych tvaroch a veľkostiach. Vyberte si svoju drevenú skriňu. Spálňové či šatníkové masívne skrine so zásuvkami, bez zásuviek, s policami, bez polic, čo hľadáte, môžeme pomôcť. Indický nábytok z masívneho dreva . U nás nájdete kvalitný masívny rustikálny nábytok ako sú rustikálne skrine , rustikálne komody, rustikálne postele, rustikálne stoly a stoličky.


Postele z masívu, skrine z masívu, stoly z masívu, komody z masívu a ďalší kvalitný a. V našej ponuke nájdete masívny alebo čiastočne masívny nábytok vo . Jedná sa o dizajnový nábytok zo začiatku 60-tych rokov.

Nábytok bol vyrobený podľa návrhu architekta. Predáme používanú zostavu skríň z firmy Domestav séria Bianco, celomasivne prevedenie, biely náter, zaoblene rohy, celovysuvne sufliky, drobne známky . Ideal je dverová, vyrobená z masívnej borovice v prírodnom odtieni s olejovaným povrchom. Hľadáte pekné skrine kombinovateľné s inými prvkami spálne v rovnakom vyhotovení ako postele, komody či stolíky? Pozrite si výrobky Finesu.


Možnosť morenia na viacerené farebné odtiene. Praktická skriňa z masívu Petra - P4DDDD. Ich vnútorné usporiadanie je možné upraviť podľa priania . Bezplatná inzercia, masivne skrine predaj a inzercia.


Skriňa v obľúbenom vidieckom štýle je vyrobená z borovicového dreva. Dekoratívne prelisy dverí, tvarované úchyty a masívne nohy dokonale dotvára útulnú . Drevené skrinemôžu mať reliéfny povrch a významnou vlastnosťou je ich dlhá životnosť. Cena za masívne skrine je však podstatne vyššia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky