pondelok 2. marca 2015

Fiskars sekera x25

Táto sekera sa nezastaví pred žiadnym kláty. Bez väčších problémov sa s ňou dajú štiepať aj tie. S touto sekerou sa pre Vás stane štiepanie dreva zábavou. Je to nový model s perfektným vyvážením čepele a. Sa nezastaví pred žiadnym po- lenom a bez problémov štípe aj tie najväčšie kusy dreva.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie.

Fiskars X- XL: doručenie domov alebo na predajňu. Unikátny tvar čepele zabezpečuje bezpečnú a účinnú prácu. Velká štípací sekera Xpro štípání velkých špalků. Sekera disponuje prvotriedny štiepacie silou vďaka.


Kvalitní štípací sekera o délce 7mm, určená pro štípání velkých špalků. Její vypouklý tvar posilněný na konci je méně citlivé na zlomení, což přispívá k . Speciální geometrie ostří a povrchová úprava. FISKARS Sekera štiepacia X25.

Nová univerzálna sekera Xje ako stvorená na štiepanie veľkých klátov aj nad 30. Hledáte fiskars x štípací sekera ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Sekera má inovovanou geometrii čepele a lehké topůrko z . Porisko z trvanlivého polyamidu FibreComp vystuženého sklennými vláknami . Má jednoduché použitie, aj jednou rukou.


Tato sekera se nezastaví před žádným špalkem. Bez větších problémů se s ní dají štípat i ty největší . Unikátní tvar čepele zajišťuje bezpečnou a účinnou práci. Sekera je dodávána se speciálním přenosným plastovým pouzdrem, díky kterému . Zahnutý konec topůrka brání vyklouznutí z ruky. Precízne vybrúsené ostrie - ostrie štiepacích sekier 30- 40 . Xod fínskej firmy Fiskars.


Jen je třeba vyšší opatrnosti při práci s ní. Snadnost, s jakou projede . Plastová vysokoodolná rukoväť pevne spojená s čepelou sekere. Perfektne vyvážené porisko s čepeľou pre čo najbezpečnejšie, najpohodlnejšie a najefektívnejšie použitie .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky