pondelok 16. marca 2015

Sklenené police do kúpelne

Ravak 10° X07P3TD 500. Jika Kúpelňové doplnky 3. Oblúková polica s držiakom ručníkov. ELEMENT - skleněná polička.


Jednoduché a elegantné riešenie do vašej kúleľne sú sklenené police. Každý priestor potrebuje mať odkladacie miesta a ani kúpeľne alebo toalety nie sú výnimkou.

Biela teleskopická nástenná polička do kúpeľne Wenko Easy 6. Rohová polica do kúpeľne poschodia Powerlock. Multi SOFT - skleněná polička SOF24. VOXNAN sklenená polica , pochrómovaný vzhľad.


Sklenená polica na mieru. Police vám v kúpeľni vyčarujú príručný . Kúpeľňa - Kúpeľňové doplnky. Nábytkové poličky, sklenené poličky.

Na Biane vám k tomu poslúžia kúpeľňové police a poličky. Polica na stenu zo skla so zlatým dizajnom. Zväčšite úložný priestor v kúpeľni pomocou štýlových policových dielov a systémov.


Novaservis Sklo police číre. Vyberte si moderné zariadenie do kúpeľne za super cenu. Kúpite pohodlne online v eshope Möbelix. Wenko polica maxi Sion Power-Loc pripevnenie bez vŕtania.


KÚPEĽŇOVÝ KÚPEĽŇA PRE BAMBOOKOVÚ BATH s SPA kľučkami. Chcete aby vaša kúpeľňa vyzerala dokonale a zároveň bola aj praktická. Hodia sa do obývačky, kuchyne, kúpeľne , detskej izby, spálne,. Preto sú sklenené police ideálnym riešením do kúpeľní , pričom masív je . Drôtená rohová 2-poschodová polička do kúpelne.


Má trojuholníkový tvar a na spodnej časti má vešiaky. Vhodné do koupelen, kuchyní či obývacích . Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy. Vieme, čo kúpeľniam sluší!


Nenechajte si skaziť celkový dojem náročnej realizácie kúpeľne poslednými drobnosťami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky