utorok 31. marca 2015

Skrinka s košom na bielizeň

Postranná vysoká skrinka s košom na bielizeň KOLO Varius biela. Všetok kúpeľňový nábytok KOLO je vyrobený zo špeciálne upraveného materiálu, ktorý . SAPHO LARGO x 1x 30cm skrinka kúpeľňová vysoká závesná s košom na bielizeň. Ušetríte: 32€ 26€.


Dolná skrinka s košom na prádlo D30KOS z moderného nábytku do kúpeľne BALI.

Korpus skrinky je vo farbe orech. Skrinka má dvojfarebné prevedenie. Obľúbená skrinka do kúpeľne má biele lakované boky i dvierka (lesk). Praktický a široký kôš na bielizeň vám poskytne dostatok priestoru.


Veľmi praktická kúpeľňová skrinka , kedy spodná časť tvorí výklopný kôš na bielizeň. Ponuka francúzskeho výrobcu. Prezri si u nás skrinka s kosom na pradlo a porovnaj ceny v 10.

Vášmu výberu nezodpovedá žiadny ďalší produkt. Ak máte v kúpeľni nedostatok úložného priestoru, ale zároveň sa vám do nej nevlezie celá kúpeľňová zostava, je na čase sa poobzerať po kúpeľňové skrinke. Dôvody zaradenia do bazárového tovaru - tovar v 1 technickom a funkčnom stave s plnou zárukou.


Iba porušený originálny obal. Kúpeľňová skrinka s vyberateľným košom na prádlo v bielom vyhotovení. Moderná kúpeľňová skrinka s košom na bielizeň NATALI TYP ponúka maximálne využitie priestoru.


Je perfektným riešením do menších interiérov, pretože . Expresné doručenie po Slovensku! Praktická kúpeľňová skrinka , Vyrieši úložný priestor v malej kúpeľni. Vo vnútri za dvierkami je jedna polička , Vyklápací kôš na bielizeň.


REA REST závesná kúpelňová skrinka s košom na bielizeň. Vysoká kúpeľňová skrinka s košom K17. Moderná farebná vysoká skrinka s policami a košom na bielizeň.


Spodná výklopná časť s košom na bielizeň mechanizmus tichého dovierania závesy dvierok voliteľné . AQUALINE - VEGA skrinka spodná s košom 40x78x31cm, biela (VG078) - Moderné línie a praktickosť Závesná spodná skrinka kôš na bielizeň 1x zásuvka. Zajímá vás Nábytok skrinka nebo obecně Nábytok do vaší koupelny?

Skříňky s košem na prádlo Intedoor, Jika, Sapho, Roca a další za super ceny! Zaručujeme rychlé dodání, poskytujeme odborné poradenství. OLSEN SPA KN-40-B - Spodná skrinka s košom.


Otváranie dvierok len v pravom prevedení ! Táto skrinka má kôš na bielizeň.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky