streda 18. marca 2015

Sencor smw 2917

Výkon je možné manuálne regulovať v celkovo šiestich úrovniach, nechýba funkcia na . Otváranie dvierok ťahom, úrovní výkonu vrátane rozmrazovania. Rozmery (š × v × h) 4× 2× 3mm. Fyzické vlastnosti a farba.


Mikrovlnný výkon: 7watt. Jedna z cenovo najprijateľnejších mikrovlnných rúr v našej ponuke, ktorá ponúka veľmi intuitívne mechanické ovládanie, ktoré je riešené .

Rúra má mechanické ovládanie s piatimi úrovňami výkonu a rozmrazovaním. Manuálne ovládanie úrovní mikrovlnného výkonu. Popis a specifikace ↓Ke stažení. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Jedna z cenově nejpřijatelnějších mikrovlnných trub v naší nabídce, která nabízí velmi intuitivní mechanické ovládání, které je řešeno dvěma otočnými ovladači.


Sencor mikrohullámú boltok, képek. Produkt je skladem a nabízíme firemní . Před instalací a použitím trouby si pozorně přečtěte tento návod k obsluze.

Manuál si uschovejte k pozdějšímu nahlédnutí. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Maximální výkon činící 7W je možné regulovat v . Dostupnost: Na dotaz (Kontakt).


Předpokládané dodání: úterý 28. Vnitřní prostor bílý lak. Predám mikrovlnnú rúru, málo používaná, výborný stav. Na výběr jsou vestavné i volně stojící kusy.


Objem l, úrovní mikrovlnného . Trouba poskytuje funkci . Navštivte e-shop Electro. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky