piatok 6. marca 2015

Strúhadlo na zeleninu

Krájač – hranolčekov a zeleniny , 10x10mm, farba: biela. Elektrické strúhadlá umožňujú jednoduché spracovanie väčšieho množstva surovín. Extrémne ostré a veľmi odolné strúhadlo. Plátkovacie strúhadlo HANDY, nastaviteľné.


Strúhadlo na halušky GrandCHEF.

Vie krájať, rezať a strúhať zeleninu ,. Vhodný aj na strúhanie orechov, zeleniny , syra, čokolády, piškót pod. Vyberte si strúhadlo na syr či zeleninu , škrabku na zemiaky alebo krájač varených zemiakov. Profi krájač a strúhadlo na zeleninu a ovocie , Ručný otáčavý krájač na rôznu zeleninu a ovocie. Dajú sa s ním vytvoriť aj estetické špirály a hobliny.


Ploché struhadlo na zeleninu Máme doma v kredenci málo místa? Měli byste raději skladnější ploché struhadlo? Nabízíme vám klasiku - ploché struhadlo .

Kráječ na jemné i hrubé strouhání a plátkování zeleniny , ovoce, ořechů, čokolády, sýra . Umí krájet, řezat a strouhat zeleninu ,. Dokonalý kuchyňský pomocník usnadní přípravu všech náročných specialit. Struhadlo na zeleninu PROLINE EDS značky Leifheit. Jemné struhadlo zeleniny z řady Fiskars Function Form - výborně skladné díky uzkému profilu Skvělé struhadlo zeleniny Fiskars Functional Form je. Moderní struhadla s nerezovými nebo keramickými čepelemi usnadní a urychlí strouhání ovoce, zeleniny , tvrdých sýrů, suchého pečiva i muškátového oříšku. Pokud zvažujete koupi nového struhadla na zeleninu , nejspíše se rozhodujete, zda zvolit struhadlo elektrické či ruční.


Jejich výhody a nevýhody jsou zřejmé. Predajňa Nitra: skladom KS Sklad Nitra: skladom KS Sklad Košice: skladom KS Cena na predajni v Košiciach sa môže líšiť. Na krájení a strouhání zeleniny , sýra a ovoce.


Bez kabelu, struhadlo lze. Mechanické strúhadlo na zeleninu vám pomôže z uhoriek, cukiet, mrkvy, petržlenu a ďalšej zeleniny aj ovocia nakrájať tenké rezance. Stačí zeleninu vložiť do . GEFU - strúhadlo na zeleninu ASIA. Nareže na plátky zemiaky, uhorku, cviklu, baklažán, cuketu.


Nastrúha zázvor, citrónovú kôru, jablko.

Vyrobeno z nerezového plechu a drátu. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Kuchynské náčinie rady Comfort Line s vysoko kvalitným dizajnom a ľahkou údržbou. Náčinie rady Comfort Line bolo vyrobené s ohľadom na jednoduchú a.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky