streda 11. marca 2015

Elektricky sporak

Sporák – elektrický so sklokeramickou doskou, A, varné zóny, rúra 55l, programov, LED displej s nastavením jasu a zámkou, vnútorné osvetlenie, sklá. Elektrické sporáky disponujú elektrickou rúrou a sklokeramickou, alebo liatinovou varnou doskou. Elektrický sporák , Energetická trieda: A-, Objem rúry: l, Príkon kW,. Nepotrebuje tak ku svojmu chodu pripojenie na plyn, ako je tsk pri plynovom, alebo.


P (W) so sklokeramickou varnou doskou.

Doska je vybavená platničkami. U rúry máte na výber zo programov vr. Nový teplovzdušný systém zaisťuje rovnomernú cirkuláciu horúceho vzduchu po celom , . Sporák elektrický se sklokeramickou deskou, A, varné zóny, trouba 55l, programů, LED displej s nastavením jasu a zámkem, vnitřní osvětlení, skla dvířek, . Nepotřebuje tak ke svému chodu připojení na plyn, jak je tomu u plynového nebo. Kupované v Planeo Electro.


Obchodná cena 320€, dám za 230€.

Charakteristický okrúhly tvar je jednou z najprínosnejších vlastností sporákov značky Gorenje. Inšpirované tradičnými pecami na drevo umožňujú slobodný . Indukčný sporák alebo elektrický sporák so sklokeramickou doskou? Najlepšie elektrické sporáky a ich recenzie. Tento sporák SteamBake prináša okrem všetkých štandardných funkcií aj možnosť PlusSteam, ktorá na začiatku pečenia pridá k horúcemu vzduchu aj paru. Tento sporák vám okrem všetkých štandardných funkcií rúry prináša aj možnosť PlusSteam, ktorú oceníte.


Nový horkovzdušný systém zajišťuje rovnoměrnou cirkulaci horkého vzduchu po celém , . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Tento sporák nie je až taký široký ako štandardné sporáky, a preto ho ľahšie umiestnite kdekoľvek v kuchyni. Zistiť viac o Zanussi ZCV550K1XA elektrický sporák. Sporák , celým názvom kuchynský sporák je kuchynské zariadenie určené k tepelnej. Vařidlovou část tvoří horní rám, spolu s . Dotykově ovládané programovací hodiny IconLed Energetická třída: A Rozměry (šxvxh): × × 5cm.


Preložiť slovo „ elektrický sporák “ zo slovenčiny do nemčiny. Preklad „ elektricky sporak “ zo slovenčiny do nemčiny.

Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky