pondelok 30. marca 2015

Bambusove utierky na riad

Bambusové utierky dodávame v sade kusov. Utierka na riad v kvetinovom vzore. Extrémne jemné utierky XKKO BMB zo zmesi bambusove j viskózy a bavlny tkané.


Dutinná väzba v spojení s použitým materiálom zaručuje výnimočnú jemnosť . Tieto utierky spájajú výborné vlastnosti bambusových vlákien a užitočných vlastností bavlny. Kuchynské utierky na riad sú nevyhnutnou súčasťou každej domácnosti.

Ponúkame Vám pestrú kolekciu . Veľmi spoľahlivo fungujú ako vreckovka alebo špongia. Použitím plenového obrúsku. V pamäti Podobné Praktické utierky a žinky patrí medzi užitočné pomocníkmi v každej domácnosti.


Bavlnené utierky na riad , ks - sada kusov1 bavlnavysoká savosťs. Ecoegg bambusové utierky úplne nahrádzajú bežné drahé papierové utierky. Sú opakovane použiteľné - jednoducho ich vyperte, usušte a použite znovu. Vďaka prirodzenej vlastnosti bambusu sú utierky antibakteriálne, čo plne .

Darčekové kuchynské utierky červeno biele srdcia. Vianočné uteráky v darčekovom balení NOEL bambus -rôzne faby. Praktické a zároveň dekoračné utierky v rôznych farbách a vzoroch skrášli Vašu kuchyňu. V ponuke nájdete nádherne savé a mäkké utierky z bavlny, hladké, . Zabudnite na papierové utierky na použitie.


Zvoľte si bambusové utierky , ktoré dokonale absorbujú vlhkosť. Môžete ich oprať a použiť znovu až 85-krát. Výborne sajú a sú veľmi pevné.


Kvalitné bambusové utierky Českej výroby. V tejto sekcií vám ponúkame utierky , ktoré vám poskytnú po umytí riadu dokonalú službu. Sú froté alebo z bambusového vlákna, balené po ks.


Vyberte si z našej ponuky utierku zo 1 bavlna alebo vaflovú utierku, ktorá má výbornú savosť. V našej ponuke nájdete klasické bavlnené utierky , ktoré sú skvelé na utieranie riadu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky