štvrtok 26. marca 2015

Osuška na pláž

Bavlnená osuška s dizajnom krásnych princezien z Ľadového Kráľovstva, Anny a Elsy. Soft Cotton Uterák ELEGANCE 50x1cm. Rada uterákov ELEGANCE má skvelé užitočné vlastnosti: výborne saje vlhkosť, rýchlo schne, je jemný a na pokožku.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Oblíbený Myšák Mickey se stal předlohou pro tuto parádní osušku k bazénu, na pláž nebo jen do koupelny.

Blíži sa leto, buďte na pláži trendy s novou osuškou. Maxi osuška s príjemným plyšovým omakom je vhodná nielen na pláž , ale kamkoľvek. Potom na Vás čaká na pláži – plážová osuška, ktorou sa osušíte a samozrejme si na ňu môžete aj ľahnúť.


Osušky na pláž sú oveľa väčšie ako bežné uteráky. Plážové ručníky a osušky v kamenných i internetových obchodech. Na výber z viac dezénov . Osuška na Pláž - 1 bavlna 75x1cm.


Plážová osuška GANT ze 1 bavlny s multibarevnými proužky.

Krásné, zářivé barvy, jako stvořené na pláž. Doporučujeme prát s přiměřeným množstvím . MAXI PLÁŽOVÁ OSUŠKA SPLASH MODRÁ. Vďaka príjemne mäkkej strane z froté je osuška vhodná ako veľká osuška na sprchovanie a na pláž a módny vzor zaisťuje, že krásne vynikne aj ako zavinovacia . Tohle je vaše letní plážová osuška!


Je vyrobena z jemného, absorpčního a velmi pohodlného, krásného smyčkového žakárového . Froté osuška NAKKAS překvapí nejen tím, jak dobře saje vlhkost, ale také tím, že je k pokožce zároveň vel. Stále obľúbenejšia sa stávajú rýchloschnúci uteráky a osušky. Chystáte se na pláž , koupaliště nebo do aquaparku? Nezapomeňte na pěknou a kvalitní plážovou osušku SCANquilt.


Dnes ušetríte 2€ vďaka zľave. Možno sa Vám zíde pekná kvalitná plážová osuška z našej ponuky. Veľké plážové osušky vhodné na pláž k moru, ale aj na kúpalisko. Plážové osušky ponúkame v rozmeroch 100x18 90x1a 90x1cm. ADIDAS Active Towel L, športový uterák.


Materiál: 1 bavlna Rozmery:. Top ponuka plážových osušiek so zľavou!

Vyzerajte TRENDY na pláži a pri bazéne. Ideální na pláž nebo koupaliště. Dodání: Během pracovních dní.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky