štvrtok 5. marca 2015

Mrazničky a+++

Vám poradí ako vyberať Mrazničky. Ukážeme kde môžete mrazničky najlacnejšie a najbližšie nakúpiť. Mraznička je vec, ktorú nekupujeme každý deň a nie každý má tento produtk doma.


Biela technika › Spotrebiče V pamäti Podobné Vyberte si Mrazničky podľa vašich požiadaviek. Ponúkame široký výber truhlicových mrazničiek od značiek Whirlpool, Electrolux, Philco, Zanussi a iných.

Mraznička , drôtené košíky, uzamykateľné veko, osvetlenie vnútra, kolieska. Truhlicová mraznička , Celkový čistý objem mrazničky (l) 19 Spotreba energie za. Trieda energetickej účinnosti. Ročná spotreba energie ( kWh).


Na skladovanie jedla na dlhší čas sú najlepšie mrazničky. Objem mrazničiek vo vstavaných chladničkách býva často nedostatočný a na rad tak prichádzajú. Vybrali jsme pro Vás Mrazničky.

Konstrukce: skříňová, Objem mrazničky : l, Energetická třída: A. Kvalitné mrazničky Whirlpool s technológiou zmysel a StopFrost. Truhlicové mrazničky ponúkajú dostatočne veľký úložný priestor s praktickým horným otváraním dvierok,. Skriňové, alebo inak nazývané aj zásuvkové mrazničky , poskytujú prehľadnosť a. Vyberajte a nakupujte mrazničky na jednom mieste. Možnosť umiestnenia: Voľne stojaca. Vysoké mrazničky vynikajú prehľadnosťou, takže v nich vždy ľahko nájdete, čo potrebujete.


Prinášame mrazničky s veľkou kapacitou vo rozličných tvaroch a veľkostiach. Nájdite si dokonalú mrazničku Electrolux do. NoFrost, Smart Device ready, LED.


Vstavaná mraznička Siemens prichádza s najmodernejšiou technológiou, ktorá sa stará o. Pultové mrazničky jsou nejlepším řešením pro konzervaci velkého množství. Využitelný objem této mrazničky je 2litrů. Mrazící výkon kg znamená schopnost . Displej (regulácia teploty), LED (elektronická).

Volne stojace a vstavané kombinované chladničky a mrazničky do každej kuchyne. Teraz s možnosťou nákupu on- line. Aby mraznička udržovala . Prémiový servis ETA, vďaka ktorému sa môžete na svoj spotrebič 1 spoľahnúť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky