piatok 20. marca 2015

Vešiaky

Vešiaky na nohavice, košele, šaty. Vyrobené z plastu, kovu alebo dreva. Stojanové vešiaky na oblečenie na JYSK.


Háčiky, vešiaky a stojany na šaty sú skvelí pomocníci na uloženie a usporiadanie oblečenia, či už v skrini alebo kdekoľvek inde v domácnosti. Nástenný vešiak na kľúče s priehradkou na listy InterDesign Twillo. Ponúkame vešiaky , ktoré sa hodia do predsiení, čakární, kancelárií či reštaurácií, proste všade .

Originálny a zábavný vešiak na šaty, ktorý dokáže ozdobiť. Dobre umiestnený háčik dokáže divy. V predsieni ušetrí hodiny hľadania, v kúpeľni či kuchyni zaistí poriadok a využijete ho aj inde v . EUR L´ALBERO dizajnový nástenný vešiak PC. Pri výbere vešiaka na terasu či chodbu sa medze. Je vyrobený z pevnej kovovej konštrukcie a mdf dosiek.


Malý-veľký pomocník do domácnosti! Aj tak by sa dal nazvať náš nemý sluha vo forme elegantného vešiaka ELO. Hravo vyrieši problém s odkladaním vášho .

Obliečky, obrazy, sviečky alebo dekorácie na stenu - nechajte sa inšpirovať. Dodacia doba pri vešiakoch je rôzna od až do týždňov. Kovové, drevené a plastové šatníková vešiaky a háčiky v pestrej škále povrchových úprav. Moderné vešiaky a stojany do predsiene v rôznych farebných kombináciách pre funkčné a usporiadanú domácnosť.


V ponuke nájdete pojazdné, rozkladacie a . Na vešiaky z predajní a eshopu kika sa vaše bundy a kabáty budú tešiť. Spestrite svoju predsieň zaujímavým či tradičným dizajnom. Gitarové stojany sú stojany určené pre vaše milované nástroje. Nie každý gitarista si totiž môže dovoliť koncertného podávača gitár, alebo . Hodia sa do každej kúpeľne. Háčiky a vešiaky využijeme v kúpeľni na zavesenie uterákov, osušiek a županov.


Háčiky nemusia byť umiestnené iba pri umývadle . Kúpte si praktický stojanový vešiak a pomestíte veľa oblečenia na malom priestore. Kvalitné vešiaky sú nevyhnutným doplnkom každej kancelárie. Vyberte si pevné vešiaky podľa Vášho vkusu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky