utorok 31. marca 2015

Polica do sprchy

Dávkovač mydla SALTVIK rôzne. TimeLife Držiak do kúpeľne police. Závesný držiak do kúpeľne zorganizuje všetky šampóny a sprchovacie gély po okrajoch vane a sprchovacieho kúta.


Jika Kúpelňové doplnky 3. Všetci dobre vieme, aké je niekedy ťažké udržať v kúpeľni poriadok. A preto je tu značka Wenko, ktorá sa rozhodla vyhlásiť vojnu chaosu a prichádza so .

Se sérií doplňků SMART budete mít vždy po ruce vše, co potřebujete. Poliča so zábradlím chróm. Tyto výrobky jsou vyrobeny z kvalitní mosazi, čímž je zaručeno, . Na Biane vám k tomu poslúžia kúpeľňové police a poličky.


Zväčšite úložný priestor v. Závesná polica do sprchy je praktickým doplnkom pri každodennej hygiene. Možno ju využiť ako pre zavesenie osušky, tak aj k odloženiu kúpeľňovej kozmetiky. Wenko polica maxi Sion Power-Loc pripevnenie bez vŕtania.

CYTRO závesná polica do sprchy. Rozmer: 1x 7x 1mm. Kúpeľňová polica s madlom na uteráky značky Bathhome. Nechcete vŕtať do stien a riešite úložné priestory v sprchovacom kúte? Rohová pochrómovaná polička je ideálnym riešením.


Ponúka dva košíky, do ktorých . Tieto výrobky sú vyrobené z kvalitnej mosadze, čím je . Chrómovaná do vysokého lesku. Dobre drží vďaka pogumovanému háčiku a prísavke. Cena za jedno balenie: 7€. Teleskopická polica do sprchy 1cm-2cVýhody produktu: - Nerezová oceľ - Rýchla a jednoduchá inštalácia (bez použitia náradia) - Vhodné pre sprchy.


Koupelnové doplňky v bílé. Třípatrová rohová polička rozměry: 230x375x2mm háčky (vždy po jednom na spodních poličkách) mate.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky