piatok 13. apríla 2018

V krájač profi

Krájač a lúpač na jablká KL782C značky TFY. Umožňuje ľahkú prácu, nastaviteľné nože na lúpanie, krájanie a oddelenie jabĺk, hrušiek alebo zemiakov. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie Profi krájač Pro V Premium. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


Profi PRO V PREMIUM krájač z nerezovej ocele. Perfektný krájač na zeleninu ktorý nájde svoje uplatnenie v domácnosti ako aj v .

Profi krájač a strúhadlo na zeleninu a ovocie , Ručný otáčavý krájač na rôznu zeleninu a ovocie. Dajú sa s ním vytvoriť aj estetické špirály a hobliny. Mandolína je francúzsky stolný profesionálny krájač zeleniny a ovocia. Nárezové elektrické stroje pre predajne potravím mäsiarsva, a kuchyne, Nárezový stroj na krájanie syrov, salám, údenín a pod. Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli.


Multifunkčný profi krájač V PRO PREMIUM. Teleso vyrobené výhradne z eloxovaného hliníka. Vysoká stabilita aj počas prevádzky.

Držiak so špeciálnymi zubami, ktoré zaručujú presné rezanie. Krájanie je pohodlné vďaka profi naklonenej doske. Vysúvateľný nástavec posuvné dosky oceníte pri krájanie potravín väčších rozmerov.


Vhodný na krájanie veľkého množstva zeleniny. Obsahuje rôznych nadstavcov pre rôzne tvary a veľkosti. Krajac na pizzu GI METAL - s vymenitelnou cepelou - rozmery: 1x 2mm. Nôž je vymeniteľný, vyrobený z kvalitnej kalenej ocele, brúsitelný.


Nerezový nôž, pre lepšiu manipuláciu je možnosť montáže k stolu či na stenu, ťažké prevedenie. Krájače a strúhadlá značky WMF nájdete na biano. Získate tak tenké „plátky“ syra, ktoré môžete využiť aj na zapečenie. Stroje pre spracovanie, Kuter, krájač. Elektrické krájače sú ideálne na krájanie chleba, sendvičov alebo syra, mäsa a mäsových výrobkov.


Poskytne vám profesionálne nakrájaný produkt, . Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Spirálový kráječ brambor a zeleniny Gastro Profi Spirálovač.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky