pondelok 16. apríla 2018

Upratovaci set

Mopy a upratovacie súpravy. Set hračiek je v ponuke za . Vileda mop set ULTRASPEED MINI Starter kit 10l. Kompletný profi set na umývanie podláh : l vedro s lisom, držiak mopu, mikrovláknový mop, . Komfortné upratovacie sety Leifheit.

Sada Twist System Disc s rotačným systémom, upratovací set pre kúpeľňu a na okná, ktorý je kompatibilný s ClickSystemom . Prezri si u nás detsky upratovaci vozik a porovnaj ceny v 10. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. VELKÝ UKLÍDOVÝ SET S VYSAVAČEM A PŘÍSLUŠENSTVÍM SADA OBSAHUJE: 1) Vysavač s kuličkami na baterie 2) Vozík s dvěma policemi 3. Sada na upratovanie Leifheit obsahuje metlička sa zmetáčikom a veľký zmeták. Hračka je presnou napodobeninou originálu.


Zainteresujte deti na upratovaní! Detská upratovacia súprava od francúzskeho výrobcu obsahuje všetko, .

Upratovací set pre jednoduché upratovanie zo suchými rukami. Set obsahuje mop, zmeták s jednou vymeniteľnou rúčkou a praker. Set je v dievčenských ružových farbách Vileda súprava pomáha deťom učiť sa udržiavať. Ponúkame pestrú ponuku mopov v sete za skvelé ceny. Vedierko so žmýchacím roštom a strapcovým mopom.


Základná cena za variantu1€. Vyrobeno z růžovo-bílého plastu. Potešíte ním takmer každú. Keď si deti chcú hrať a zároveň pomáhať!


Tento set obsahuje zmeták, lopatku s malým . Vileda upratovací set je ideálny hračkou pre všetky malé deti, ktoré rady pomáhajú svojim rodičom s upratovaním. Praktický all-in-one upratovací set pre jednoduchý a dôkladné upratovanie od firmy Leifheit, žiadny styk rúk so. Posledný kus za túto cenu . Uľahčite si upratovanie s novým rotačným upratovacím setom od osvedčeného výrobcu Leifheit. Set je určený pre umývanie podláh bez kontaktu rúk a špinavej. V tejto sade, ktorá je presnou napodobeninou originálu, nájdete smetáčik a lopatku a veľký smeták.


Zapojte svoje deti do domácich prác.

Sada obsahuje plochý mop, návlek z mikrovlákna, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky