streda 4. apríla 2018

Sencor sfn 4044wh

Jeho těžiště tvoří stabilní křížová základna . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Automatická horizontální rotace v úhlu 90° s možností vypnutí. Nastavitelný úhel sklonu. Tento ventilátor kombinuje všetky vlastnosti, ktoré po takomto .

Umožňuje nastavit úhel sklonu, výšku od . Doporučená cena: 7Kč (vč. DPH). Spolehnout se můžete i na automatickou horizontální . Skladom u dodávateľa: ks Viac info.


Litujeme, ale tento produkt již nenabízíme. Stojanový ventilátor rýchlosti. Produktabmessungen, 6x 6x 1cm.

Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Lopatky ventilátora s priemerom cm. Filtr do lednice SAMSUNG . Its foundation of a stable cross-shaped base and . Má nastavitelný úhel sklonu a automatickou horizontální rotaci v úhlu 90° s možností vypnutí.


Skvele vás osvieži počas horúcich letných dní alebo . Zobacz inne Wentylatory przenośne, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Vyberte si z naší doporučené nabídky. Ventilátor stojanový SENCOR . De korfdiameter van deze ventilator is cm. Hij heeft drie snelheden en.


Vertikální naklápění, ano. Free delivery and returns on all eligible orders. Cena: 320€ Bez DPH: 31 . Internetový obchod NEJCENY.

Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky