streda 18. apríla 2018

Termomiska

Uchovajú uložené pokrmy dlho teplé alebo studené - praktické objemy - vhodné na horúce i studené pokrmy Termomisa s nerezovým vnútrom s obľúbeným . Jemnosť a elegancia na každý stôl. Unikátna termo miska s dvojitou stenou nielen skvele vyzerá, ale tiež bude dokonalým doplnkom pre servírovanie zmrzliny . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Prezri si u nás termomisa a porovnaj ceny v 10. Termomiska JANÉ Baby Food Praktická termomiska JANÉ je určená na dětskou kaši nebo jinou tuhou stravu a neobsahuje BPA.

V bodech: dětská termomiska. Izolační termo miska na polévku , zmrzlinu a jiné potraviny kde je třeba udržet teplotu po delší dobu. Termo misky - kelímky jsou vyrobeny z EPS materiálu . Kupte si termo miska do 5-ti minut!


Termomísy v plastovém obalu s nerezovými vnitřky s jemným dekorem udrží vložený pokrm po dlouhou dobu teplý nebo naopak chladný. Farebne prevedenie biele s objemom 4ml . Polievkové misky vhodné do mikrovlnnej rúry. Rôzne veľkosti, rôzne uzávery.


Balenie obsahuje kusov.

Produkt již neni skladem. Termo-miska kulatá bílá 4ml (EPS). Barevná termomiska je určena dětem starším 9-ti měsíců.


Horká voda pomáhá déle udržet teplotu podávaného pokrmu, zpomaluje jeho chladnutí. Kvalitní polévková miska z pěnového polystyrenu o objemu 4ml. Dokonale izolující vrstva termo materiálu udrží teplotu.


Rozměry: Ø dna mm, Ø hrdla 1. Cena je uvedená za balení. Celá krabice obsahuje balení. Rozmer: Ø 1mm, výška mm. Miska, která ideálně udržuje teplotu jídla. Díky speciální komoře v základně můžete misku naplnit horkou . Obvykle skladom (expedícia do dní).


TERMOMISKA S VÍČKEM ADL je plastová.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky