piatok 13. apríla 2018

Mikrovlnky candy

Mikrovlnná rúra Elektronická s grilom Výkon mikrovĺn 7W Výkon grilu 9W. Objem vnútorného priestoru (l), 20. Typ ovládania, Elektronické.


Maximálny výkon mikrovlnnej rúry . Mikrovlnné trouby Candy mají automatický rozmrazovací systém a různé automatické programy vaření. Typ mikrovlnné trouby, Mikrovlnná trouba s grilem.

Rúra má objem l, gril a LED displej. Pre jednoduchšiu obsluhu je rúra. Nerezová mikrovlnná rúra s grilom a horúcim vzduchom. Gril zapustený v hornej časti rúry, dosahuje nastavenú teplotu za niekoľko sekúnd. Vstavaná mikrovlnná rúra Candy MIC GGDFW v prevedení bieleho skla s rozmermi 38.


Ponúka úrovní výkonu, časovač max. Tri kombinované mikrovlnné rúry značiek DeLonghi, Candy a. Jedna zo štyroch testovaných mikrovlniek značky Candy , ktorú časopis Test .

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Mikrovlnná trouba výkon 800W, objem 22l, úrovní výkonu, automatické programy 10x program pro dětské jídlo a sterilizaci lahviček, program pro zdravé . Elegantné prevedenie mikrovlnnej rúry Whirlpool AMW 4IX - nerez s bezotlačkovou. Iste vám príde vhod táto mikrovlnná rúra Candy , chváliaca sa solídnym . CANDY MIC GDFX vystavený kus. Popis a specifikace ↓Ke stažení. Kompletná ponuka produktov z kategórie mikrovlnky ponúkaná pod značkou candy , ktorá je zárukou kvality. Pozrite si aj ďalšie produkty v našom katalógu.


Nepokoušejte se používat tuto troubu s otevřenými dvířky, neboť provoz s otevřenými dvířky může způsobit vystavení se nežádoucímu záření mikrovlnné energii. Před prvním použitím mikrovlnné trouby si pozorně přečtěte tento návod a pečlivě ho uschovejte. Pokud budete mikrovlnnou . Rúra dosahuje mikrovlnný výkon 900W.


Samozrejmosťou je akustická signalizácia . Funkce jsou u mikrovlnky Candy CMXG DR naprosto dostačující a potěší i náročnější uživatele, z námi sledovaných má totiž téměř všechny. Dizajn skrine: vstavaný, Systém ovládania: dotyk, Farba: čierna . Volně stojící mikrovlnka značky Candy CMXG 25DCB dokáže ohřát veškeré jídlo během několika okamžiků. S objemem litrů a maximálním výkonem 9W .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky