streda 18. apríla 2018

Sencor rucny mixer

Mixéry a šľahače značky SENCOR. Kuchyňa Sencor - Príprava potravín, ručné šľahače. Ponorný mixér Príkon 4W Tichý DC motor rýchlosti Ergonomicky.


Jeho výhodou je, že môže byť neustále po ruke vďaka. Vo výbave má nádobu na mixovanie s odmerkou a odnímateľný plastový nadstavec pre .

Pulzný stupeň MAX pre maximálny výkon. Sada šľahacích metličiek. Tyčový nadstavec na mixovanie. V našej ponuke mixérov a šľahačov nájdete tyčové mixéry, ručné mixéry, stolné mixéry, ručné šľahače, ako aj obľúbené a moderné smoothie mixéry, ktoré vám . Posúvam máličko používaný ručný mixér zn. Predám ponorný mixér Sencor, používaný, s nerezovým nadstavcom a mixovacou nádobou.


Pred objednaním tohto tovaru si prosím overte jeho dostupnosť telefonicky! Má k dispozícii rýchlostných stupňov.

Robi s funkciou Turbo a poistkou proti náhodnému. Ručný mixér, farba: biela, výkon: 2W. Barevný tyčový mixér s bohatým příslušenstvím.


Príkon 4W Nástavec na hnetenie cesta l nástavec na šľahanie Turbo spínač. Osobní odběr na pobočkách. W, rýchlostných stupňov, pulzný stupeň pre max.


Tlačidlo turbo pre maximálnu rýchlosť druhy nástavcov: - Súprava šľahacích metiel na šľahanie . Každá gazdinka vlastní aspoň jeden ručný šľahač. Zobrazené 1-z produktů. Nutriční extraktory získávají na stále větší popularitě, a tak i Sencor. Predám používaný ručný šľahač ETA s l nádobou, metlami na šľahanie, miesenie a. Predám málo používaný výkonný mixér Kalorik , 5W so sklenenou . Pulzny stupeň MAX pre maximálny výkon.


Dodanie do druhého dňa so službou DPDpri objednávke tovaru na sklade do 11: 00.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky