utorok 3. apríla 2018

Skrinka s drezom

Skrinka s drezom SPEED DSPU 100. Aktuálna predajná cena s DPH: 99. Odporúčaná predajná cena: 169. Masívna konštrukcia rámu, hrubá mm.


Zacvakávacie pánty pripevníte na dvere bez skrutiek, dvierka.

Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Rozmer každej skrine na vyžiadanie. Pridať do nákupného zoznamu. Vo vnútri sa nachádza polička z farebnej MDF dosky.


Korpsu skrinky je biely, dvierka majú odtieň škoricová akácia, záslepka je vo farbe dub sonoma. Spodná skrinka pod drez bielej farby,s dvierkami- možno montovať vpravo aj vľavo a drezom s odkvapkávacou plochou, bez otvoru pre armatúru. Horné a dolné kuchynské skrinky v rôznych farbách a štýlov dvierok.

Predávame nerezové kuchynské drezy , kuchynské drezy z odkvapom, kuchynské drezy granit. Nájdite si skrinky , ktoré sa najlepšie hodia k vašim osobným potrebám. Dolní skříňka dvojdvéřová pod dřez BIANCA vyrobená z kvalitního lamina. Drevená skrinka s drezom. Kvalitné doplnky a príslušenstvo k moderným kuchynským drezom.


Aj vďaka týmto doplnkom môžete využiť kuchynský drez na maximum. V cene je započítaný kompletný sifón s prípojkou na umývačku ( práčku). Hledáte kuchyňská skříňka pod dřez ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Pri každom dreze je uvedená minimálna šírka skrinky , do ktorej sa zmestí výrez pre vaničku drezu.


Umiestnenie drezu je však dané aj jeho celkovými. Do každé kuchyně patří spodní dřezová skříňka pod dřez. Moje dřezová skříňka je již smontovaná. Firma Malys ponúka nábytok vysokej kvality za bezkonkurenčné ceny.


Zoznámte sa s našou ponukou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky