pondelok 16. apríla 2018

Elektrický varič jednoplatnička

Esperanza EKH0Produkt: varič Typ: Voľne stojaci Farba: čierna Výmery:. Podľa zdroja tepla rozlišujeme variče liatinové, sklokeramické, indukčné a. Varič – elektrický , vykurovacie platne, 185mm a 155mm, plynulá regulácia, . Bohatá ponuka elektrických , indukčných, liatinových a sklokeramických varičov od značiek Concept, ETA, ECG. Toto všetko za najvýhodnejšie . Jednoplatničky , dvojplatničky a stolné mini rúry sú ideálny pomocníci na.

V kategórii varičov nájdete napríklad jedno a dvojplatničky, indukčné variče, ale aj plynový varič. Soft-touch ovládací panel Automatická detekcia hrnca. Vhodný na chalupu, chatu.


Ovládanie: mechanické-gombíkové. Indukčný varič Sklokeramická indukčná varná doska studená na. VOV VHP-2je elektrický dvojitý varič, ktorý sa postará o vymoženosť. Mnohí si spájajú indukčné variče s úspornosťou.


Elekteicky varic dvojplatnicka. Ich najväčšou prednosťou je.

Zobraziť ďalšie indukčné a elektrické variče. Počet platní varného panela, 1. Určené na zabudovanie, Nie . Kuchyňské vařiče Sencor Orava Jata Steba a další. Vařič elektrický , topné plotny, 185mm a 155mm, plynulá regulace, světelná signalizace, ochrana proti . Klarstein VariCook Domino, indukčný varič , dvojplatnička, varná doska,. Ideálny na internát, chatu, do kancelárie alebo do kempu. Platňa s priemerom cm.


Tepelná poistka proti prehriatiu varnej dosky aj vnútra variča so zvukovou signalizáciou. Disponuje platňami s priemerom. Plynule regulovateľný termostat. Top produkty tejto kategórie.


Predám funkčný starožitný elektrický varič -dvojplatničku v zaujímavom stojane.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky