pondelok 9. apríla 2018

Predám regále

Predam regaly ktore mi zvysili v sklade. Maju polic s MDF, su bezskrutkove. Regal ma nosnost jednej police. Predajné regále , predajné pulty, police a iné. Nábytok je uplne nový nikdy nebol použitý , vieme Vám ho . Ideálne využitie napríklad pri cúvaní do garáže s autom, prípadne .

Bezplatná inzercia, predam regale predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Ak mate zaujem, otvarate obchod tak . Inzerátov z 1Inzeráty Lacné nové a ojazdené predám regále.


Lacné predám regále inzercia, predám regále Hľadať. Predám čierny kovový stojací regál. Vhodne do predajne,skladu,na chatu ,do spajze.


V odtieňoch DUB,BUK,JELSA, MAHAGON,ZLATY BUB, SLIVKA a mnoho ďalších.

Regály a police nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Dodávame kovové regály a regálové systémy s lakovanýma a DTD policema. Marbo Kovový Regál Série STANDARD 220x110xPozinkovaný Rozmer regálu.


Uložte si knihy prehľadne. Praktické knižnice a regály s veľkým odkladacím priestorom. Zvýšilo sa nám v sklade niekoľko regálov tohto typu. Komplexný profesionálny servis od projektu, cez montáž až po pozáručný servis regálov. Ponúkam na predaj regále.


Môžu byť nielen skvelým dizajnovým doplnkom, ale zároveň pomáhajú rozšíriť veľkosť odkladacích plôch . This Pin was discovered by monika janíčková. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Sú obojstranne závesné,takže bud úzkou stranou nahor . V texte), Pojazdné regále,nové (V texte), vybavenie bufetu, maloobchodu (Dohodou), Drevené . Regále pre dievčatko, lesklý povrch, veľa.


Prodej regálů a výkup regálů - za skvělé ceny!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky