piatok 13. apríla 2018

Botník dub

Obsahuje výklopné dvierka na uloženie Vašich topánok. KAPATER skrinka na topánky, dub sonoma. Moderná skrinka na topánky - botník so zrkadlom, viac farieb na výber. Botník Sconto 4K vo farbe dub sonoma.


MB Domus LEIbotník , dub sonoma 46. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat .

Stačí už len s radosťou otvoriť dvere domova a užívať si dokonalý poriadok. Rozmery ŠxVxH: 55x32xcm. Farebné a materiálové prevedenie: kvalitná laminovaná drevotrieska, dub.


Kráľovstvo topánok vo vašej predsieni. Objavte čaro a plusy botníka BALERINO. Z kvalitnej drevotriesky so zrkadlom, ktoré vás vyprevadí pri odchode z bytu. Bočnice botníku a vrchní police jsou v provedení dub sonoma. LEbotník , dub sonoma.


ANABELA, kráska do vašej predsiene.

Multifunkčný botník so skrinkami, šuplíkom a zásuvkami na topánky. Kvalitné prevedenie, ešte kvalitnejšie materiály. Skrinka na topánky z programu GW-Maxima vás prekvapí najmä svojím vnútorným priestorom so širokou možnosťou úložného priestoru, tiež . Nízký botník s výklopnými dvířky pro uložení bot je vhodný pro umístění pod věšákovou stěnu.


Uložte své boty do praktického botníku či na polici na boty. Důvod zařazení do bazarového zboží - lehce poškozené rohy u dvou desek. Fotografie poškození najdete v galerii. Topánočku na nožičku, jeden pohľad do zrkadla, a môže sa ísť! Praktický výklopný botník Nepo SFB2K2.


Barevné provedení: Dub sonoma. LIMA STbotník dub sonoma. Zboží je dodáváno v demontu. Do svojej predsiene či chodby si zakúpte praktický botník či skrinku na topánky a váš. Nižší botník MB DAod výrobcu Tempo Kondela sa skladá z troch zásuviek s výklopnými dvierkami.


Materiál: DTD laminovaná.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky