štvrtok 19. apríla 2018

Umyvadlo so skrinkou 80cm

KERAMIA Pro skřínka s umyvadlem 80cm bílá - PRO80DV. Umývadlá so skrinkou - Vďaka skrinke umiestnenej pod umývadlom získate ďalší úložný priestor. Prezrite si široký sortiment umývadlových skriniek, ktoré sú určené na montáž umývadla.


Výber vhodného umývadlá potom uľahčí ponuka súvisiacich produktov. Hľadáte umývadlo so skrinkou ? Skrinky pod umývadlo , luxusné, praktické, moderné aj tradičné nájdete v.

Nábytok Lyra je prispôsobený kompletnému radu nábytkových umývadiel série LYRA . OBI Skrinka pod umývadlo Avio biela. Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce cm. Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla , k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť. Nábytková série Jika Plan dodá koupelně luxusní nádech a vše za přijatelnou cenu.


Komplet keramického umyvadla a skříňky v jednom balení, Vám nejenom . Zoznámte sa tiež s ďalšími výrobkami Koło. Skříňka je určena pod umyvadlo Chrome 800.

Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO. Závesná skrinka s dvoma zásuvkami s mechanizmom tichého dovierania. Vyrobená z materiálu odolného voči vlhkosti. Kovové úchytky v saténovej farbe.


Connect Air skříňka pod nábytkové umyvadlo včetně upevnění. Soft -close zavíracím mechanismem. Povrch: vícevrstvý lesklý nebo matný lak, . Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie . Druh výrobku, skrinka pod umývadlo. Stav montáže, zmontované.


Skříň 760x480x4umyvadlo 800x470. Korpus DTD Otevírání push to open. Barevné provedení: Arlington, Cafe, . KVstore Brenta kúpeľňový nábytok 80cm s keramickým umývadlom a 1. Tesi skříňka pod nábytkové umyvadlo včetně upevnění.


Soft-close zavíracím mechanismem.

Produkt patrí do kategórií: Sanita.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky