streda 11. apríla 2018

Plsť metráž

Požadované množstvo metráže vpíšte priamo do políčka v košíku. Najmenšiu metráž , ktorú je možné objednať je m. Krémově-bílá dekorační plsť (filc) 802. Brnenska tovarna plsti , s. V našem e-shopu nabízíme zboží v metráži , dekorační výrobky, technické i filtrační materiály.

PLSŤ V METRÁŽI Počet produktů: 49. Plsť můžete využít ke zdobení květináčů, jako potah nástěnky nebo si z ní ušijte třeba příjemný a. Plsť (filc) 20x30cm, 1ks, tmavě oranžová. Sleva Vám bude odečtena při přijetí (potvrzení) objednávky.


E-shop Kutil-Florenc i kamenná prodejna pro kutily, plstě , provaznictí, domácí potřeby a další potřeby pro kutily. Vyberte si ze široké nabídky produktů v našem. Filc, Juta , plsť , rúno.


Plsť je určena k různým dekoracím, aplikacím, zápichům, nášivkám, lepení, na výrobu hraček, loutek.

Internetový obchod na látky dle metráže. Vyrobiť z neho môžete hračky, alebo ozdobiť kvetináče. Metráž pevného filcu ze 1 vlny ve barvách - pro šití šperků, oděvních . Hodí sa ako poťah nástenky alebo.


Vhodné na zateplenie, výrobu dekorácií, výtvarnú činnosť, modistiku a mnohé ďalšie. Návin v roli: 20– m dle tloušťky. Ostatní látky levně na Topstyldekor. Plsť nebo také filc je úžasný dekorační materiál, který má mnoho využití, zejména vhodný je pro tvoření s dětmi na výrobu zvířátek, panenek, ale i vánočních a . Cena je uvedena za běžný metr. Plstené rolky sú vyrábané z lisovanej vlnenej plsti , ktorá je riadená podľa SAE špecifikácií F-až F-5 DIN špecifikácie č. Dekorační plsť, filc, dekorace, barevný filc.


Také hledáte: dekorační filc, filc na ruční práce, filc prodej, filc metráž, plsť eshop, plsť prodej, plsť metráž. Nejčastěji se využívá na výrobu či zdobení různých dekorací. DomůModistické a kloboukové vybaveníModistická vlněná plsť - metráž. Můžete ji stříhat, sešívat, lepit.


Polyesterová plsť v metráži.

Plsť možno využiť na rôzne dekoračné účely. Možno ju strihať, prešívať alebo lepiť. Název a popis: Plsť šedá - metráž. Technická plsť (filc) je vyráběna v nejrůznějších jemnostech a tuhostech, pro výrobu jsou využívána a zpracovávána živočišná vlákna s plstící a valchovací .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky