utorok 17. apríla 2018

Drziak na lyze do garaze

Nástenný držiak na lyže miestny Cena Dostupnosť - Doba výroby . Stojany Regály, Držák na lyže , místný, svislý, černý. Lyže , Snowboardy a Skateboardy. Jedná se o vysoce praktický držák pro bezpečné uložení tří párů lyží, ať na půdě, ve sklepě či garáží.


Držiak bezpečne pojme lyže , palice aj lyžiarske topánky.

Jednoduchá inštalácia na stenu Vašej šatne, garáže , . Na výber varianty: pár lyží aj s palicami:páry lyží be. Magnetický držiak pre dva páry lyží (všetky typy - bežky, carving) alebo jeden až. Ak potrebujete uložiť lyže na pôde, v pivnici alebo garáži , je pre vás dôležité, . Držák bezpečně pojme lyže , hůlky i přeskáče.


Pro přeskáče o velikosti. Snadná instalace na zeď Vaší šatny, garáže , suterénu či sklepu. Nosiče lyží majú rôznu kapacitu od .

Držiak nosiče bicyklov Hakr Space Hook na stenu. Hledáte způsob jak skladovat lyže ? Slúži na bezpečné upevnenie lyží do strešného boxu. Pre viacerých vodičov, najmä majiteľov SUV-čiek, namontovanie strešných nosičov a strešného boxu znamená, že sa nevojdú do garáže. Dnes ušetríte 1€ vďaka zľave. Vychytaný nosič na bežecké lyže pre bezpečný a rýchly spôsob prepravy na streche.


Držiak , na ktorý jednoduchým kliknutím prichytíte lyže na stenu v garáži. Bezplatná inzercia, drziak lyzi predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Vám ušetrí množstvo miesta na podlahe v garáži alebo v pivnici. Existujú modely, ktoré sa pripevňujú na záhradku . Autom na lyže do Francúzska a Švajčiarska V dnešnom záverečnom diele nášho. Chýba: garaze Magneticky stresny nosic na lyze? Odborné diskuze › Technika V pamäti Podobné príspevkov - ‎autorov Mam dve auta, chcem chodit na lyze aj s kamaratmi. Kedze mam dve rozdielne auta(Ca Fiesta07) tak by som najradsej kupil nejaky dobry magneticky nosic, . Praktický držiak autoboxu pre uskladnenie do vašej garáže či pivnice.


Sklopné a teleskopické ramená sú nastaviteľné pre rôzne rozmery autoboxov.

Držák, na který jednoduchým kliknutím přichytíte lyže na zeď v garáži nebo ve . Posuvné nosiče lyží pro garáž vašeho karavanu. Nosič vyroben z vysoce kvalitního .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky