štvrtok 5. apríla 2018

Dosky na dokumenty

Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Doska spisová so šnúrkami A nepoťahovaná, ks. Chlopne dosiek sú vyrobené z polypropylénu.


Mapa na dokumenty s uzáverom na suchý zips v tvare obálky je vyrobená z odolného mikrovlákna a ponúka množstvo úložného priestoru . Dosky s vlastnou potlačou vyrobíme na objednávku.

DOSKY NA DOKUMENTY formát A čierna Technické dosky vo formáte Ana zips. Dosky na dokumenty As gumou, pevný PP, chlopne, vrecko na vizitku na prednej strane. Polypropylénové dosky v žiarivých farbách pre prenos dokumentov alebo voľných papierov.


Vnútri je gumička na pero, šesť rôznych vreciek a linajkový . Praktické dosky vo formáte As dvadsiatimi vreckami v dizajne mimoriadne obľúbených magických víl z Winx Clubu ochránia samostatné dokumenty alebo . Je nám ľúto, ale anotácia nie je momentálne k dispozícii. Jednoduché riešenie pre prenos dokumentov v kancelárii, v škole i na cestách.

A- kartónové dosky na dokumenty značky Falken, farba žltá. Modré dosky na dokumenty Busy B Family File. Rodné listy, poistenie, vysvedčenia.


Máte toho toľko, že vám v hlave ostáva akurát jeden veľký mix? Navrhnite si Vaše mapy pre firemné podklady ako mapy na dokumenty , produkty a ponuky alebo . Pozrite sa na našu širokú škálu kancelárskych zariadení a všetko potrebné pre vašu firmu a domácu kanceláriu. Nielen v spoločnosti, ale . Naša cena: cena na požiadanie. Zaujímavé dosky na dokumenty z recyklovaného papiera s stranami.


Boxy a dosky na dokumenty. A plastový, 30mm, LONDÝN. Dosky a pevné obaly na dokumenty tvoria jednu z najrozsiahlejších skupín kancelárskeho tovaru, ktorá obsahuje produkty mnohých formátov, vyrobené z . Spisová doska Amramor modrá.


Počet kusů v balení: ks Potřebujete obal na dokumenty ve formátu A který by byl uzavírateln. Obal, se zipem, A PVC, DONAU.

Dosky na zákazkové dokumenty (A4) s veľkou priehľadnou prednou kapsou, so suchým zipsom hore a tiež s prídavným bočným uzáverom, s pútkom a so . As perforaciou,vrchná strana otvorená, balenie 1ks. Automobilka Ostatní Praktické spisové dosky, ktoré sa skvele hodia na každodenné použitie .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky