piatok 27. apríla 2018

Novy fiat 500x

Nájdite si vysnívané auto. Mierne pozmenené sú aj nárazníky a nový dizajn dostali 18-palcové hliníkové disky. Niet sa čomu čudovať, techniku má zhodnú s novým Jeepom . Jedna metropolitná pre surfovanie mestskými . Největší z „pětistovek“ završuje čtvrtý rok výroby, z čehož pramení, že nastal čas na facelift.

Fiat 500X dostal s faceliftom nové motory aj výbavu. Multijet 4xAT – Jeep má super bráchu. K dispozici jsou také nové pakety personalizující vzhled vozu. Dostane zcela nové motory. Tentokrát se nám do rukou dostala vrcholná varianta s pohonem všech kol a . Zľavy na nové a predvádzacie autá.


Dokud jsme s novým Fiatem 500X nevyjeli mimo město, mnoho našich sympatií nezískal. Není to u městského crossoveru trochu paradox?

Soubory cookie využíváme, abychom Vám zajistili pohodlné používání našich webových stránek. Naše webové stránky používají soubory cookie, které mohou. Nový crossover má ceny už aj na Slovensku. Pro získání závazné nabídky kontaktujte některého z autorizovaných prodejců Fiat. Prerastená 500-vka môže byť nielen rodinné MPV, ale . Je značka Fiat tou vaší a hledáte nový vůz?


MultiJet DDCT S-Design Cross – Bojovník. Medzičasom však Fiat zaradil do štandardnej ponuky nový systém UConnect s . Excentrický, extravagantní, extra . Využijte jedinečnou příležitost si vyzkoušet a vidět zbrusu nový FIAT 500X jako první u našeho partnera. Ten dostal nové motory, modernizace ale zároveň změnila design, interiér a nabídku . Nový model charakterizují elegance a osobitost. Japonský crossover sme si podrobne . Autorizovaný prodej a servis vozů Škoda a Fiat - Holešov, Zlín a okolí.


Len prednedávnom bola ale motorová paleta tohto . Cena doplňkové výbavy: Kč.

Celková cena po slevě: 353. Vždy boli veľmi úspešné a inak tomu nie je ani dnes.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky