pondelok 2. apríla 2018

Pračka bosch poruchy

Nájdete riešenia nasledujúcich kódov porúch : Viac. Ak sa porucha nedá opraviť, obráťte sa na náš zákaznícky servis a dohodnite si servisnú návštevu. Môžete sa s nami spojiť na našom . Vykonajte reset práčky jej vypnutím a zapnutím. Ja som si kúpila pred štyrmi dňami práčku.


Návod k použití a instalaci.

Nejedná se o poruchu – Systém kontroly nevyvážené zátěže zastavil od-. Hlási Vám práčka chybu, ale vy neviete, čo znamená? AE – práčka signalizuje poruchu v systéme automatického vypnutia. Fuhlíky motoru jsem vyměnil a reset se mi nedaří na . Když nemůžete poruchu odstranit sami podle následující tabulky:. Co dělat v případě poruchy ? Pračka je vhodná k praní textilií.


Unsubscribe from Stefan Gilan?

Chtěla bych se podívat, jestli není zanešený filtr od čerpadla, ale . BOSCH a měla jsem ji let. Bosch maxx a neodčerpává vodu. Bez jediné opravy a poruchy. F: = Dveřní zámek (viz F: 16) F: F: F: poruchy = porucha motoru. Jinak tento kód poruchy by mohlo naznačovat zablokované vypouštěcí čerpadlo.


Závady, poruchy , defekty způsobené špatnou péčí o pračku a myčku - skvrny na. Po ostrém vypnutí si pračka pamatuje poslední chybu, k vymazání chyby z paměti (a dalšímu fungování pračky ) musí být signál chyby. Skúste otvorit a zatvorit dvierka pracky stava sa to pri novej práčke. Fkód môže objaviť tiež v prípade , že pracka. V servisu mi řekli, že to porucha motoru nebude, že to je porucha elektroniky a . Tieto opravy zvládnete aj bez odborníka!


Než zavoláte opravára, skúste problém zvládnuť sami. Do pračky vkládejte vždy maximální doporučenou dávku prádla pro zvolený. Při opakování poruchy přivolejte servisního technika. Vyprali ste bielizeň, chcete ju zavesiť a naraz zistíte, že sú dvierka pračky zaseknuté.


Zablokovanie dvierok môže mať hneď niekoľko . Přečtěte si o nejčastějších problémech s pračkami, jako například vyteklá pračka , netočící se buben nebo studená voda v pračce, a jak je vyřešit.

Neviete ako vybrať tú najlepšiu práčku ? Výber vhodnej práčky za rozumnú cenu nie je jednoduchý a bez potrebných informácií sa. Kombinované spotrebiče bývajú náchylnejšie na poruchy a cenovo náročnejšie. Potřeboval bych poradit s automatickou pračkou zn.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky