štvrtok 26. apríla 2018

Smaltovaný hrniec

Smaltovaný kastrůlek 18cm. Praktický hrniec s pokrievkou s kvalitným smaltovaným povrchom a dekorom levandule. Materiál: smalt Objel. Obojstranne smaltovaný hrniec s objemom litrov. Možnosť osobného odberu priamo v našom sklade Kotlíky Bratislava.


U nás si vyberiete - hrnce a kastróly smaltované aj nerezové, jednofarebné, aj s dekorom.

Kastról smaltovaný bez pokrievky využijete predovšetkým na prípravu väčšieho množstva pokrmov, pri zabíjačkách…. Prezri si u nás smaltovany hrniec a porovnaj ceny v 10. BANQUET 18cm smaltovaný kastról ZELENINA.


Hrniec Rustico je vyrobený z uhlíkovej ocele. Vonku i vo vnútri je pokrytý smaltom. Má okované okraje, ktoré chránia pred otlčením, úchytky z nehrdzavejúcej . Vyberte si z našej ponuky smaltovaných hrncov a iných výrobkov v našom eshope. Je vhodný na všetky typy spotrebičov .

Po dlhej prechádzke za chladného počasia nie je nič lepšie ako tanier horúcej polievky. Tento hrniec na polievku vďaka veľkému objemu . Inzeráty smaltovane hrnce. Bezplatná inzercia, smaltovane hrnce predaj a inzercia. Kategória SMALTOVANÉ HRNCE obsahuje výber kusových smaltovaných hrncov.


Vonkajší smaltovaný povrch je tradične doplnený farebnými motívmi, . Bodkovaný smaltovaný hrniec obsah hrnca: litrepriemer 1cmvýška 1cmPre každodenné používanie, pre dekoráciu a hlavne pre radosť. Hrnce a kastróly značky Belis nájdete na biano. Vďaka jeho objemu litra si pohodlne uvaríte skvelú polievku aj hlavné . Veľmi oblúbený vzor Cibulák od výrobcu zo srbska v kvalitnom smaltovanom prevedení.


V nabídce několik velikostí. Vo vnútri hrnci sa nachádza . Keď som si v novom byte položila smaltovaný hrniec od babičky na sklokeramickú varnú dosku, zistila som, že vôbec neprilieha na platničku, . Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Bazar nádobí: smaltovaný. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Zloženie: smaltovaná oceľ, smaltovaná . Vyberte si u nás kvalitní smaltované nádobí, které má dlouhou životnost a podporuje.


Hrnec smalt SOFIA l skleněná poklice.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky