pondelok 30. apríla 2018

Bytovy textil zilina

Ponúkame na predaj metrový textil, bytový textil , koberce, PVC, kusový textil, textilná galantéria, pánske oblečenie, dámske oblečenie, detské oblečenie, spodné . Kusový, bytový , metrový textil , textilná galantéria, maloobchodný a veľkoobchodný predaj textilu , prenájom kancelárií, predajné a skladové priestory. Bytový textil na katalógu Diva. V našej ponuke nájdete vankúše, prikrývky, posteľnú bielizeň, matracové chrániče, prestieradlá, prikrývky.


Vysokokvalitná posteľná bielizeň a bytový textil.

Za posledné roky sa stala jedným z . Zásielkový obchod s bytovým textilom. BSSHOP: e-shop napojený na Pohodu. Internetový predaj bytového textilu - obliečky, záclony, závesy, plachty, deky, osušky, uteráky - zrkadiel a doplnkov.


Predajné miesta: Bratislava, Trenčín, Trnava, Žilina , Martin, Bardejov. Predajne s bytovým textilom a doplnkami pre byt alebo dom. Porovnajte firiem v lokalite Žilina : TEXTIL ŽILINA , a. Majtánová Janka - Sladké sny, JÚZA - PETRUŠOVÁ ZUZANA, AMBIENTE, s.

Pozrite sa na výrobky v akcii a ušetrite pri nákupe vďaka Zlacnene. Maloobchodný predaj parkiet, meraných kobercov, kusových kobercov, PVC krytín, plávajúcich podláh, tapiet na stenu, interiérových dverí a záclon. Prodej bytového textilu Žilina a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba ČIČINKA, s. Textil do bytu v škandinávskom štýle. Výber textílie vám uľahčia vzorky zdarma.


Dekoracie do bytu zas pomôžu dotvoriť každú izbu. Vyberte si ze široké nabídky bytového textilu. Ať už potřebujete bavlněné, flanelové, saténové nebo krepové ložní povlečení, plátěná či napínací prostěradla, . NORTHLAND - Žilina centrum (MIRAGE Shopping Center) Odevy, Obuv Tel. Výpis z Obchodného registra Okresného súdu Žilina. OTEX - TEXTIL Žilina , a. EMI obchod v prešove Max Žilina EMI obchod v Myjave.


Posteľné obliečky do spálne. Trávite leto alebo víkendy na chate? Máte cit pre vyhľadávanie a kombinovanie bytových doplnkov?

Pomôžte nám zariadiť spálňu. Pripravili sme pre Vás pestrú ponuku farieb, vzorov a materiálov metrového a bytového textilu podľa najnovších svetových trendov. Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky