piatok 27. apríla 2018

Odsavač par whirlpool

Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Odsavače par či digestoře už dávno nejsou výsadou restaurací a komerčních kuchyní. Jedná se o běžnou součást kuchyní v domácnosti.


Umožňuje odsávanie do komína aj recirkuláciu. Díky svým čistým liniím a designu perfektně zapadne do vaší kuchyně a navíc odsaje.

Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Má nerezovou barvu, nenaruší tedy vzhled . Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace). Komínový odsavač par v nerezovém vyhotovení o šířce cm. Toužíte po novém odsavači par?


Digestoř je široká cm. WHIRLPOOL WSLCSE AS X. Skoncujte s nepříjemnými pachy v kuchyni!

Máte-li odsavač par napojený do komína a využíváte jej i pro recirkulaci, nezapomeňte na zpětnou klapku. U většiny digestoří sami zvládnete výměnu žárovek . Ponúkame široký výber digestorov a odsávače pár a pachov. Perimeter je typ odsavače par s revolučním způsobem odsávání přes štěrbinu. Model: Built-under , Farba: Nerezová oceľ. Typ tukového filtra: kov.


Trieda energetickej účinnosti: E . Nabídka už bohužel skončila, ale našli jsme vám pár podobných. Energetická trieda: D Hlučnosť min. Whirlpool Odsavač par AKR 5IM. Určitě si vyberete také další. Nové odsavače par jsou velmi pěkné a mají rafinovaný design v kombinaci skla a oceli.


Nabízí vysoký výkon a tichý chod. Vybírat můžete z digestoří s odtahem, . Pouze osobní odběr zboží.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky