štvrtok 5. apríla 2018

Bosch ponorny mixer

Vám poradí ako vyberať Mixéry a šľahače. Ručný mixér biely, 500W, rýchlostí, momentový a turbo stupeň, hnetacie metly, šľahacie metly Fine Creamer, robustná nerezová mixovacia noha, . Více než spolehlivost -. Nerezový nůž zajišťuje snadné a přesné sekání a . Výkonný a ergonomický ponorný mixér s veľkými tlačidlami, tichým a bezvibračným motorom. Spolu so špeciálne tvarovanou mixovacou .

Ať už potřebujete mixovat, míchat nebo sekat, vše zvládnete bez potíží pouhým stiskem jediného tlačítka. Novátorský nôž QuattroBlade so štyrmi čepeľami si ľahko poradí s mixovaním a sekaním s . Vďaka ergonomickému držadlu . Díky jeho bohatému příslušenství se ruční . Jsme specialisté pouze na . Příkon ponorného mixéru (W): 750. Plynulá regulace: ANO Pulzní spínač: ANO Funkce, příslušenství: . Príslušným nastavením vášho webového prehliadača vyjadrujete súhlas, resp.

Přidat do nákupního seznamu. Baterie nejsou součástí balení. Ponorný mixér s nádobou v reálném designu vydává zvuk. Materiál nádoby: Plast, Materiál nožov: Nerezová oceľ. Pridať do nákupného zoznamu.


Batérie nie sú súčasťou balenia. Právě si prohlížíte zboží značky Bosch na e-shopu elektro-ELPOS. A mixér mám taky ponorný , podobný tomuto, ale má i tu nádobu se.


Taky mám Bosch , takový nerezový, i se sekáčkem a dvěma nádobami. V tomto článku se podíváme na výhody ponorných mixérů, jak tyčový mixér vybrat, na co si při výběru dát pozor a. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Silný motor 3W - tichý a bez vibrací. Ergonomický tvar pro lepší ovládání.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů mixer bosch. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Je s ním optimální manipulace díky ergonomickému designu, velkým tlačítkům a soft . Mixovací noha z nerezové oceli s .

Integrované příslušenství: velký . Novátorský nůž QuattroBlade se čtyřmi čepelemi si snadno poradí s mixováním a sekáním s. Motor s výkonem 6wattů - nízká hlučnost a váha.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky