streda 4. apríla 2018

Odsávač par

V pamäti Podobné Heureka. Máte vybrané filtry: Recirkulácia. Vyberte si odsavače par (digestoře) českej značky MORA. V ponuke tiež odsavače par , vhodné aj do bytov v panelových domoch.


S kvalitným odsávačom pár nikdy nepochybíte!

V každej domácnosti vznikajú počas varenia rôzne výpary, chute i vône, ktoré nemusia byť vždy žiaduce. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Ponúkame široký výber digestorov a odsávače pár a pachov. Odsávač pár , komínový - ostrovčekový, š. Klasické, komínové , vstavané a veľa ďalšieho príslušenstva.


Toto všetko za najvýhodnejšie ceny . Pomáha odčerpávať pach z varenia, pohlcuje nadmernú vlhkosť a pary a dokáže aj lepšie osvetliť vašu. Gorenje DL 6SR, strieborný odsávač pár vstavaný.

Konstrukce odsavače par : výsuvný Maximální hlučnost (dB): Odsávání do komína: ANO Recirkulace: ANO Počet motorů: Počet rychlostí: Displej: bez. Sme si vedomí toho, že odsávače pár Whirlpool sa stanú neodmysliteľnou súčasťou vašej kuchyne, preto dbáme na elegantný dizajn čistých línií spolu s . LED osvetlením a posuvným spínačom pre jednoduchú obsluhu. Komínový odsávač pár WHI941A3XGB. Digestory gorenje nad sporáky (varné dosky) kombinujú dizajn a technológie. Typy komínové, ostrovčekové, výsuvné . Nájdite si odsávač pár , ktorý je dosť výkonný na to, aby udržal svieži a čistý vzduch aj vo veľkej kuchyni, ale je zároveň taký tichý, že si ho sotva všimnete.


Množstvo neoceniteľných funkcií. Vďaka nášmu širokému výberu profesionálne testovaných odsávačov pár si určite nájdete dokonale integrovateľné riešenie pre čerstvý vzduch vo vašej kuchyni. Jedná se o běžnou součást kuchyní v domácnosti.


Tlačidlové podsvietené ovládanie v prednej. Odsavač par Mora OP 6W bílý. Nástěnný odsavač par v provedení z bílého skla se čtyřmi rychlostmi a. Podvěsný černý odsavač par s nerezovou lištou a mechanickým ovládáním.


Od stylových modelů až po důmyslná provedení – naše tiché odsavače par pomáhají účinným způsobem odstranit výpary a pachy v každé domácnosti. Pyramis odsávač par SLIDING INOX 60cm je výsuvný, nerezový, v moderním designu, s výkonným ventilátorem a celkově tichým chodem, s velkou odsávací . Výkonný odsavač par proto patří mezi základní prvky správné kuchyně.

Naše účinné odsavače par , pro něž je navíc typický velice tichý cho uchovají ve vaší. V každé domácnosti vznikají během vaření různé výpary, chutě i vůně, které nemusejí být vždy žádoucí.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky