štvrtok 31. augusta 2017

Zelmer mixer

Mixér je v bielom farebnom prevedení. Tento spotrebič využijete na prípravu koktailov, majonéz, . Výrobca: Zelmer Trieda produktu: Ručné mixéry Typ ručného mixéra : Ručný mixér Menovitý príkon: 7Watt Počet stupňov otáčok: Turbo režiÁno Farba: . Robi s funkcí Turbo a pojistkou proti náhodnému vypadnutí háku na hnětení a šlehacích metel během práce. MIX Robi mixér o objemu: l pětistupňové ovládání rychlosti příkon: 4W oboustranné tlačítko turbo ve výbavě šlehače se nacházejí: šlehací metličky . W stupňové ovládání rychlosti oboustranné tlačítko turbo pro okamžité zařazení nejvyšší rychlosti šlehací metličky hnětací háky mechanický .

Ručný mixér , rýchlostných stupňov s odlišným počtom otáčok, Momentový a turbo. DELIMANO UTILE RUCNY MIXER ZELENY. Manuálne ovládanie stolového mixéra ZELMER 32Z0má až rýchlostí a je veľmi bezpečný pre používanie vďaka funkcii zablokovania používania bez . Stolní mixér s nádobou a prosvětleným elektronickým ovládacím panelem. Ponorný mixér Zelmer 491. Popis a specifikace ↓Ke stažení.


NM je praktickým pomocníkem do kuchyně. Zjednoduší vám přípravu různých druhů pokrmů a umožní vám vaření i náročnějších .

Mixovací noha Zelmer je vhodná pro šlehače: šlehač Zelmer. Nachádza sa na motorickej časti mixéra. Zelmer ponorný mixér kovový 1718283848 Robi. Stolový mixér s nádobou a presvetleným elektronickým ovládacím . Inzerát Mixer Zelmer v okrese Domažlice, cena 497Kč, od slamikjohn na Sbazar.


Náhradné diely na Zelmer. Ozubené koleso pre mixér ZELMER 481. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny . Colour of product: White. Slevy, akce a výprodeje značky ZELMER. Akční nabídky na téma malý mixér najdete na Skrz.


Twojej kuchni dostępny w morele. Tyčový mixér 600W, kovová noha, nádoba s víčkem, nůž z ušlechtilé oceli 2křídlí, nádoba s víčkem, nástavec na drcení ledu, šlehací metla, držák na stěnu, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky