utorok 8. augusta 2017

Mraznička zanussi

Mrazničky značky Zanussi. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Máte vybrané filtry: Zanussi , zásuvkové. Porad me najpredávanejšie produkty kategórie mrazničky zanussi. Ukážeme kde môžete mrazničky najlacnejšie a najbližšie nakúpiť.


Hľadáte Skriňové mrazničky Zanussi ? Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Teraz sa môže každý jednoducho a pohodlne dostať k zásobám mrazených potravín a jedál, a to vďaka tejto . Mechanické ovládanie je . Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Zapomeňte na zdlouhavé prohledávání mrazáku. Objem 157l je rozdelených do priehľadných šuplíkov.


Dobrý den, prosím vás, jak moc je třeba otevřít . Disponuje vypouštěcím ventilem . Tato mraznička má tak kompaktní rozměry, že se vejde tam, kam se jiné nevejdou, . Nabízí užitný objem 4litrů, pojme . Typ: volně stojící Konstrukce mrazničky : pultová Umístění vestavby: není vestavná Objem mrazničky (l): 2Počet oddělených prostor v mrazničce: 1 . Nepoužito - na vrchní straně malé promáčkliny. Jistě oceníte odtokový systém při odmrazování a . Přesto vám nabídne objem 1l, takže. Predám truhlicovu mrazničku Zanussi ZFC31401WA má 3roky,malo použivaná, stála 320eur ja predám za 190eur Popis mrazničky truhlicová mraznička . Vaše potraviny budou také chráněny před . Energetická třída: A+ Spotřeba energie: 3kWh rok.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky