pondelok 21. augusta 2017

Skrina na topanky

Vašej domácnosti novú energiu. U nás nájdete štýlový nábytok z ponuky desiatok obchodov a značiek. Ponúkame skrinky na topánky do predsiene v najrôznejších tvaroch. Veľmi praktická je napríklad skrinka na topánky s lavicou, alebo skrinka na topánky v tvare . Moderná, praktická a naozaj veľká skriňa na topánky , Nájde využitie nielen v predsieni , Vrátane tyče na zavesenie odevov , police po strane, veľký regál .

Lavica s priečinkami na topánky vo farbe dubového dreva 32. Vysoká skriňa určená na skladovanie obuvi. Aj malý a úzky priestor s touto skriňou plne využijete.


Klopené police s kovovou zábranou, ktorá bráni zosunutiu. Vyberte si štýlový botník z kvalitného materiálu za super cenu. Kúpite online v eshope Mobelix.


Nízke aj vysoké botníky s vyklápacími poličkami na obuv.

Jednoduché stojany na topánky do chodby. Krásna čalúnená lavička so štyrmi otvorenými poličkami na topánky slúži zároveň aj ako botník. Moderná a dizajnová skrinka na topánky so zrkadlovými dverami. Korpus skrinky je v bielej farbe.


Dostupné sú aj ďalšie farby. Skrinka je šesťradová, materiál . Biela skrinka na topánky s bielymi zásuvkami Germania Colorado, výška 1cm. Máte veľa topánok a nemáte ich kam dať? Veľké aj malé skrinky na obuv z predajní a eshopu kika si vaša predsieň zamiluje.


Je to skriňa so zrkadlom alebo zrkadlo so skriňou? Botník túto situáciu ľahko vyrieši. Viac úložného priestoru a prehľadné uloženie Táto skrinka na topánky s pevnými plastovými hranami odolnými proti nárazom je prvok zo série nábytku vo . Výklopný botník REA 3R UP Trojradový botník so zásuvkou do predsiene. V ponuke od Tempo Kondela nájdetete: vešiaky, botníky, predsieňové zostavy, sektorový nábytok a darčekové poukážky.


Farby: možnosť výberu farieb tu.

Slúži nielen ako odkladací priestor na topánky – tzv. Využiť sa dá napríklad aj ako nočný stolík či skrinka. Všetko záleží len na fantázii . Komody a skrinky na topánky obuv , široká ponuka od slovenských a zahraničných výrobcov za rozumné ceny. Internetový obchod on-line pohodlný nákup s . Pridať do zoznamu prianí .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky