pondelok 28. augusta 2017

Kavovar tricity

Pridam k nemu aj zopar filtrov . Kavovar Tricity , Cena: €, Lokalita: Bratislava. Má displej, digitálne hodiny, funkcia automaticky udržiavaná teplota kávy, jednoduché ovládanie i čistenie filtra a . Inzeráty kavovar tricity. Bezplatná inzercia, kavovar tricity predaj a inzercia.

Vyberte si z množstva ponúk. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Je uplne novy v pôvodnom obale. Predám tricity - inzercia, bazár bazZi. Cena je eur plus poštovne. V této aukci s počáteční .

Príslušenstvo ku kávovarom. V prípade, že hladáte príslušenstvo alebo . Náhradní konvice kávovaru - DOMO DO400K-GK Objelitru Průměr konvice: 1mm Výška konvice: 1mm Průměr vystouplého dna: mm. V kategórii príslušenstvo pre kávovary nájdete doplnky ako mlynčeky na kávu, napeňovače mlieka, čistiace prostriedky na kávovary , alebo poháre a šálky na . Návody na používanie produktov Russell Hobbs sú dostupné vo formáte PDF. Na ich stiahnutie je potrebné mať nainštalovaný Adobe Acrobat Reader.


Ponúkam na predaj kávovar TRICITY. Má digitálne hodiny a dôležité je jednoduché čistenie filtra! Objem nádoby je litra s kapacitou 12 . Produkty TRICITY s nejvíce názory.


Důvod prodeje : nevhodná výhra v tombole. TCMCoffee Maker pdf manual download. Dohledat skončený inzerát už není nemožné, přesvědčte se v databázi Archivujem. Predam nevyuzity kavovar a cajovar v jednom tricity.


Ma digitalny displej s hodinami, da sa napr. Tesco Tricity TMCna odkvapkavanu kavu s displajom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky