štvrtok 17. augusta 2017

Nerezové umyvadlo

Návrat industriálu zaznamenali aj kúpeľne. Zápustné umyvadlo , průměr 3mm, leštěná nerez - rozměry umyvadla : vnitřní průměr 3mm, vnější průměr 3mm, výška 1mm - materiál: AISI 304 . Sanela Nerezové zápustné oválné umyvadlo lesk SLUN32. Výlevky, nerezové umývadlá, umývadlá ovládané kolenom, kolenový spínač.


Celonerezové nástěnné umývadlo. Spouštění vody je prováděno stlačením kolenové páky.

Po částečném stlačení teče voda a po jejím dotlačení namíchaná. Nabídka nerezových umyvadel pro instalaci na zeď. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Nerezová umyvadla v matném nebo lesklém povrchu. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou . Umyvadlo je připevněno čtyřmi šrouby ke stěně (upevňovací otvory prům. mm).


Nerezové umývadlo je ideálny ako pre veľké kuchyne, reštaurácie, pizzerie, tak i pre. V ceně nerezového umyvadla není baterie, kotvící šrouby a sifon.

Umyvadlo (výlisek) je připevněno dvěma šrouby ke stěně (upevňovací otvory prům. mm). Zajímá vás Umyvadlo nerezové nebo obecně Umyvadlo do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Sanitární keramika a nábytek a vyberte si Umyvadlo jaký chcete . Balenie zahŕňa nerezové umývadlo , konzola ks, zadnú stenu, prepadovú . Toto umyvadlo je vhodné pro všechny gastro zařízení. Nerezové umyvadlo s bezdotykovou baterií je dodáváno v rozměrech 4x 3x 2x 1mm. Sanela SLUN nerezové umyvadlo s otvorem pro stojánkovou baterii - nerezové závěsné umyvadlo se zadní stěnou- s otvorem pro baterii- možnost dodání s . Požiadať o cenovú ponuku.


Cena tohto produktu je na vyžiadanie, aby sme vám vedeli navrhnúť tú najlepšiu ponuku. Pre vyžiadanie ceny vyplňte krátky . Ponúkame výrobu nerezových výrobkov z vysoko legovanej ocele na zákazku, najmä nerezové ploty a brány, nerezové zábradlia, striešky a iné. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Koupelny bazar: nerezové umyvadlo.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Balení zahrnuje nerezové umyvadlo , konzola ks, zadní stěnu, . Kruhové nerezové umyvadlo , Kategorie: nerezová umývadla.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky