štvrtok 24. augusta 2017

Lišta na kuchynskú linku

Ponúkame Vám tesniace lišty na pracovnú dosku v rôznych typových a farebných prevedeniach s jednoduchou montážou. K tesniacim lištám vo variante . Soklová lišta zabraňuje vode podtiecť pod kuchynskú linku popod sokel. Univerzálna tesniaca lišta Volpato k drezovej doske m. Lišta spojovacia 90° k prac.

Praktická samolepiaca tesniaca lišta na kuchynskú dosku, vo farbe nerez, s dĺžkou m, nesmie chýbať v žiadnej kuchyni. V prípade ak bude tesniaca lišta aj na bokoch pracovnej dosky je . IKEA - FIXA, Ukončovacia lišta , Bráni vode prenikať medzi stenu a pracovnú dosku. Vyplní medzeru medzi stenou a pracovnou doskou. Doplnky ku kuchynskej pracovnej doske, ako sú konzoly, lišty a kovanie, u nás nájdete za výhodné ceny.


K dreveným doskám do kuchyne predávame aj olej na. Slúži na ochranu korpusu nábytku vedľa vstavanej el. Funkcia tesniacej lišty spočíva v znemožnení prieniku vody za kuchynskú linku.

Tým chráni samotnú pracovnú dosku pred . Tesniaca lišta obsahuje koncovky. Kuchynská linka PLATINUM . Instaluje se v rozích vodorovně nebo svisle a díky. Príslušenstvo a doplnky ku kuchynským linkám. Pracovné dosky, ozdobné lišty , krycie lišty , spojky. Rektifikačné nohy kuchynské (soklové).


Lišty , sokle, okopové plechy. Těsnící lišta Lk pracovní desce Povrchová úprava: Povrchová úprava: Nerez broušený. V tejto kategórii nájdete rôzne pracovné dosky, drezy, vodovodné batérie, lišty ale aj rôzne doplnky. Pracovná doska je nevyhnutnou súčasťou kuchynskej linky.


Montážní lišta se používá při instalaci horních a dolních závěsných skříněk na zeď. Používá se k zavěšení např. Montážna lišta na uchytenie horných kuchynských skriniek.


Lištu je potrebné navŕtať na stenu. REA ALFA UP 0v spodnej časti kuchynskej zostavy v prevedení biela, výška soklovej lišty je cm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky