piatok 18. augusta 2017

Poháre na kávu

Vychutnajte si kvalitný čaj, alebo voňavú kávu z hrnčeka určeného pre daný typ nápoja. Vyberte si z efektných pohárov s dvojitým dnom, alebo z cestovných . Latte macchiato poháriky DeLonghi 2ks. LAVAZZA Qualita Rossa, mletá káva v plechovke 250g. Poháre Nachtmann Banquet BOHEMIA CRYSTAL Maxxo a ďalšie.


Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!

Poháre CAFE o objeme 4ml v dvoch moderných DECOR kávy. Pohár je vhodná nielen na kávu Latte . Povedzte nie jednorázovým pohárom na kávu a objednajte si svoju obľúbenú „ kávu so sebou” do štýlového nerezového termopohára Cheeki. Veľmi obľúbený v kaviarňach a baroch na servis kávy. Krásny pohár elegantných tvarov na cocktaily, ľadový čaj, či ľadovú kávu alebo nealko. Set štyroch hrnčekov s objemom 3ml je vyrobený . Vďaka tomu si totiž výsledná káva udržuje výrazne dlhšie svoju vôňu a chuť.


Vďaka dvojstenné pohári vydrží nápoj teplý po dlhú dobu, avšak súčasne sa pri dotyku pohára . Lavazza pohár pre Caffé Latté Macchiato nové logo 3ml.

Delonghi - objem pohára 1ml - steny z dvojitého skla uchovávajú nápoje studené či teplé - príjemne sa držia - z . Tieto originálne poháre v modernom dizajne vám zaistia dokonalý zážitok z lahodnej kávy. Vhodné sú predovšetkým na prípravu kávy americano, cappuccino, . Poháre sú vyrobené z dvoch vrstiev borosilikátového skla, ktoré je odolné voči teplotným zmenám. Horúci nápoj udrží stále horúci a studený ostane studený. S našimi kvalitnými šálkami na kávu si spríjemníte vychutnanie Vašej obľúbenej kávičky. Káva a čajŠálky, hrnčeky a poháre na kávu -čaj.


Poháre na latte macchiato s dvojitou stenou Coffee Time ks, WMF. Elegantná 12- dielna súprava na kávu LEVANDUĽA. Set ks šálky na kávu Ricciolo 2€. V tejto časti si môžete vybrať poháre na pivo, poháre na vodu, poháre na whisky a brandy, poháre na zmrzlinu a kávu. Tieto poháre dokážu udržať konštantnú teplotu kávy alebo čaju na dlhší čas, majú rýchlo uzatváreteľné vrchnáky a sú odolné voči presiaknutiu.


Plastové poháre a termo poháre na kávu. Kryštál POLTÁR - kuchynské potreby, krištáľ, kryštál, sklo a porcelán. V sortimente TESCOMA si každý iste nájde práve „tú svoju“ šálku čaju, kávy či kakaa . Sklenený hrnček s uškom na servírovanie čaju, kávy , či iných nápojov (275ml).


Pripravte si kávu a čaj doma sami. Kanvice, termosky, hrnčeky, mlynčeky a sitká z vás urobia hotového experta na prípravu týchto obľúbených nápojov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky